Simone Rocha x H&M

Simone Rocha x H&M

H&M anunta cu mandrie colaborarea de referinta cu designerul irlandez Simone Rocha

Continuand lunga traditie de colaborari cu designeri consacrati, H&M anunta cu mandrie o noua colaborare cu creatoarea de moda stabilita in Londra, Simone Rocha. Colectia Simone Rocha x H&M va include atat piese vestimentare destinate femeilor, cat si barbatilor si copiilor, aceasta fiind o premiera pentru Rocha, care va crea o garderoba pentru intreaga familie. Fiecare categorie prezinta tinute complete, precum rochii din tul si costume pentru momente speciale, tricotaje, camasi, trenciuri, tricouri si accesorii, alaturi de bijuteriile impresionante specifice si incaltamintea cu perle care-i poarta semnatura.

Simone Rocha x H&M

Simone Rocha x H&M

Simone Rocha x H&M

Rocha este primul designer irlandez care va realiza o astfel de colaborare cu H&M. Aceasta colectie, la fel ca toate creatiile sale, ii celebreaza mostenirea etnica personala si vasta inspiratie care defineste estetica brand-ului sau, de la traditiile si mestesugurile din Hong Kong pana la istoria artei.

Colectia Simone Rocha x H&M cuprinde o multitudine de siluete, texturi, forme detaliate si influente care definesc lumea creatoarei Simone Rocha, oferind o noua abordare a pieselor care-i poarta semnatura si fiind totodata, un omagiu adus colectiilor care i-au definit brand-ul. Vom regasi detalii specifice stilului Tudor, precum flori salbatice, portrete si fotografii, dar si papusi si jocuri de poveste. Se disting perlele, modelele florale, nuantele de roz si rosu, dar si materialele introduse special pentru aceasta colaborare. Rocha a reflectat asupra arhivei brand-ului sau, selectand cu atentie piesele preferate din colectiile anterioare pe care le-a transpus intr-un context actual.

Simone Rocha x H&M

Simone Rocha x H&M

Colectia care va fi lansata in data de 11 Martie 2021, celebreaza de asemenea un deceniu al brand-ului Simone Rocha – o realizare semnificativa pentru un brand independent bazat in Londra. Stilul sau caracteristic este cunoscut atat pentru puterea viziunii sale, cat si pentru consistenta regasita in fiecare piesa vestimentara, permitandu-le iubitorilor de moda sa imbine piese din orice sezon. Aceasta colectie este conceputa cu aceeasi dorinta de a crea piese vestimentare pentru a fi iubite, pretuite si purtate din nou si din nou. Este o invitatie pentru noi toti in lumea Simone Rocha.

Simone Rocha x H&M

,,Sunt extrem de incantata sa lucrez impreuna cu H&M la aceasta colectie extrem de speciala. Este o celebrare a semnaturii brand-ului meu si a influentelor care ma definesc. Ca designer si client am fost intotdeauna un fan al colaborarilor H&M. Margiela, Alber Elbaz, Comme des Garcons – este o selectie incredibila din care pot sa fac parte.

                                                                                                                                                           Simone Rocha

,,Simone Rocha a fost mult timp pe lista noastra de dorinte. Aceasta colaborare ofera unei noi audiente sansa de a detine o piesa extrem de speciala apartinand istoriei design-ului. Echipa H&M a fost inspirata sa lucreze cu o femeie designer care petrece atat de mult timp explorand feminitatea contemporana si care aspira spre excelenta in manufactura si creatie, de la procesele dezvoltarii materialelor speciale, la siluete, forme si detalii. Fiecare piesa vestimentara din aceasta colectie este unica si totodata deosebita, fiind rezultatul multor ani de munca si documentare meticuloasa.”

                                                                                                                                       Ann-Sofie Johansson, H&M

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *