Vizual 2 VS cover

Senzualitatea pieselor de lenjerie

Sweet October – confortul si senzualitatea pieselor de lenjerie bine alese

Sezonul lumanarilor parfumate, a serilor racoroase si a pieselor de lenjerie irezistibila este aici! Adauga si cateva patratele de ciocolata neagra si pregateste-te pentru cateva luni in care te vei bucura mai mult de momentele petrecute acasa. Singura sau in companie, smart working sau lazy mood – orice ai face in acest moment, avem outfitul potrivit pentru tine: Victoria’s Secret iti prezinta noutatile.

Confortul si senzualitatea se contopesc in cea mai dorita piesa de lenjerie ce revine in topul tendintelor noastre si in imaginatia designerilor: bine ai revenit, body! Aceasta minune dintr-o bucata te provoaca sa o stilizezi in cele mai neasteptate combinatii, insa preferatele noastre sunt sub un halat usor, din satin sau impreuna cu un trening calduros si moale.

Glam secret – viata este prea scurta pentru a purta lenjerie plictisitoare, asa ca indrazneste sa alegi strasuri, lantisoare si insertii de dantela chiar si atunci cand iesi cu catelul la plimbare. Very Sexy, creata pentru a fi purtata la vedere, este o colectie seducatoare care transforma orice moment intr-o defilare si iti va ridica moralul oricat de mohorata ar fi vremea de afara.

Up! Up! Push-up! Si nu ne referim la flotari, ci la noile sutiene cu push-up ultra-confortabile ce ridica si modeleaza bustul, oferindu-ti un plus de incredere si sustinere, indiferent ce outfit ai alege.

Vizual Victoria's Secret poza

Little sexy dress. Rochia perfecta exista, iti urmeaza fidel linia corpului si aluneca pe podea cand ii cobori bretelele: slip-dresses din satin si dantela de la Victoria’s Secret iti vor cuceri si inima, nu doar garderoba. Style tip – un model inflorat stilizat cu un pulover lung, usor transparent, scoate din anonimat cu feminitate si delicatete o tinuta aparent simpla.

Descopera colectia completa si cele mai frumoase piese de lenjerie pentru toamna/iarna exclusiv in magazinul Victoria’s Secret din Baneasa Shopping City.

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *