AUTOR 16

Save the date: AUTOR 16, 13-14 mai, Grand Hotel du Boulevard

AUTOR, editia 16, va avea loc pe 13 si 14 mai la Grand Hotel du Boulevard

Singurul targ international de bijuterie contemporana din Europa de Sud-Est aduce in premiera colectiile AUTORilor din 2017

Mereu provocatoare, efervescenta si conectata la prezent, bijuteria contemporana va antrena imaginatia si gustul iubitorilor de nou la a 16-a editie AUTOR. Unul dintre cele trei targuri europene dedicate bijuteriei de autor se pregateste de editia 2017, aducand laolalta artisti internationali de bijuterie, pe 13 si 14 mai, la Grand Hotel du Boulevard din centrul Bucurestiului.

Cea de 16-a editie AUTOR este despre calatorii senzoriale si despre exercitiul permanent de a cunoaste sau redescoperi legatura vibranta dintre bijuterie si lumea din jur. Dintre cei 180 de artisti care si-au inscris creatiile la AUTOR, 90 au fost alesi de juriu pentru a participa la editia din acest an. Creatiile lor vor fi prezente pe 13 si 14 mai la Grand Hotel du Boulevard, acelasi loc elegant care gazduia in trecut colectiile lui Carol I, Grigore Cantacuzino sau Teodor Aman. Este cea mai numeroasa selectie de bijuterii prezenta vreodata la AUTOR.

La AUTOR 16 vei descoperi, in premiera pe anul 2017, cele mai noi colectii realizate de artisti din toate colturile lumii, din Romania pana-n Japonia, Argentina, SUA, Noua Zeelanda sau Australia. Creativitatea n-are granite, e la fel de expansiva ca bijuteria de autor care creste-n valoare de la an la an, atunci cand e admirata si purtata.

Asa cum a facut-o in ultimii 8 ani, AUTOR continua sa sustina dialogul activ dintre creatorii de bijuterie si publicurile acestora: pasionati, colectionari, galerii internationale, distribuitori sau presa de specialitate. Juriul care a selectat colectiile prezente la targ a fost format din Sofia Bjorkman, artist si fondator al galeriei Platina din Stockholm, Doris Maninger si Lucia Massei, directori ai scolii de bijuterie Alchimia din Florenta, Ruudt Peters, profesor la scoala de bijuterie din Olanda, Dan Piersinaru, fondator AUTOR si Paulo Ribeiro, fondator al targului Joya Barcelona. Tot la targ vei gasi si numarul 4 al revistei de arta contemporana AUTOR, lansat la inceput de mai, un alt motiv pentru care trebuie sa fii acolo.

Hai sa explorezi povestile prezentului in bijuteriile de la AUTOR 16 – antreneaza-ti simturile pentru calatorii neasteptate! 13 – 14 mai. Grand Hotel du Boulevard (Bulevardul Regina Elisabeta, nr 21).

AUTOR este o platforma dinamica ce promoveaza creatia de bijuterie contemporana si sustine constant dialogul intre designerii de bijuterie si publicurile acestora: consumatori, pasionati, colectionari, galerii, distribuitori, presa de specialitate. Realizat in colaborare cu arhitecti, designeri si artisti, targul este un eveniment artistic unic, cu o atmosfera specifica, vibranta, care le permite participatilor sa isi faca remarcata creatia dar si sa interactioneze cu publicurile lor.

AUTOR 16

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *