Sandra Galan – now available on Molecule F

Sandra Galan intra din aceasta saptamana in lumea Molecule F cu 14 piese in care  personalitatea ei se reflecta perfect, piese care pot sta la baza atat a unei tinute ’50 chic, cat si a unei tinute cu nota grunge, totul depinzand de creativitatea purtatoarei.

Sandra s-a facut remarcata prin colectia de debut Heritage, ce a adus in prim plan tesaturi romanesti de la sfarsitul secolului XIX si inceputul secolului XX amplasate intr-un context modern. Talentul Sandrei este dublat de studiile facute la scoala Central Martins din Londra, iar aprecierea internationala a venit din partea Arts of Fashion Foundation prezidat de Veronique Branquinho unde a fost finalista.

Colectia pe care Sandra o ofera de aceasta data reuseste sa surprinda,  reinterpretand stilul anilor 1950 si redand feminitate. Marele plus  al Sandrei este ca reuseste sa se mentina constanta, pastrand in colectiile sale o unitate stilistica. Stim despre ea ca iubeste eleganta, volumele generoase si asocierea inedita de tesaturi si structuri, elemente ce se regasesc in toate creatiile ei de pana acum.

    Comments (1)

    […] mai multe despre Sandra Galan si colectiile anterioare de pe Molecule F […]

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *