Galaxy Z Fold 4

Samsung Galaxy Z Flip4 si Galaxy Z Fold4

Cele mai versatile dispozitive ce schimba modul de interactiune cu smartphone-urile

Samsung depaseste asteptarile cu cea de-a patra generatie de pliabile aducand productivitate crescuta, noi optiuni de personalizare si experiente FlexCam

Samsung Electronics Co., Ltd. a anuntat astazi urmatoarea generatie de smartphone-uri pliabile revolutionare: Galaxy Z Flip4 si Galaxy Z Fold4. Ambele dispozitive ofera experiente personalizate si performanta imbunatatita. Aflata acum la a patra generatie, seria Galaxy Z continua sa depaseasca barierele conventionalului pentru a oferi interactiuni noi, de impact, care imbunatatesc viata de zi cu zi.

“Dispozitivele pliabile Samsung Galaxy sunt construite in baza filozofiei noastre de deschidere spre noi experiente si ofera noi posibilitati si optiuni complete de personalizare, atat la interior, cat si la exterior. Create in colaborare cu partenerii nostri cunoscuti la nivel global, noua serie de dispozitive pliabile ofera experiente mobile de neegalat care raspund nevoilor celor mai dinamici utilizatori ai nostri. Ne concentram pe a ne consolida pozitia de leader in industrie, tocmai de aceea suntem entuziasmati de cresterea acestui segment de telefoane pliabile. Am transformat cu succes aceasta categorie dintr-un proiect revolutionar, intr-o gama de dispozitive conventionale de care se bucura milioane de oameni din intreaga lume.”, a declarat Dr. TM Roh, presedinte si sef al diviziei Mobile eXperience, din cadrul Samsung Electronics. “

Galaxy_ZFlip4_all (1)

Galaxy_ZFold4_all_2 (1)

Ca o dovada a dedicarii Samsung pentru a aduce pe piata produse de inalta calitate, fiecare componenta a celor doua noi smartphone-uri pliabile a fost analizata in detaliu pentru a oferi o experienta cu adevarat optimizata. Aceasta face ca fiecare consumator sa poata avea un dispozitiv care sa se potriveasca nevoilor sale.

Galaxy Z Flip4 are deja o forma recognoscibila de succes, la care se adauga caracteristici cheie, inclusiv experienta imbunatatita la nivelul camerei, o baterie mai mare si optiuni de personalizare extinse, mentinand, in acelasi timp, un design ultra-compact. Galaxy Z Fold4 deschide noi posibilitati pentru utilizatori, ofera o experienta completa in termeni de utilizare, un design care permite schimbarea formei, afisaj captivant si functii de multitasking asemanatoare PC-ului, pe langa tehnologia avansata care sta la baza camerei si procesoarele mobile puternice.

Galaxy_ZFlip4_ecosystem (1)

Galaxy Z Flip4, cel mai bun instrument pentru auto-exprimare
Galaxy Z Flip4 ofera imbunatatiri la nivelul caracteristicilor preferate ale utilizatorilor Samsung, facandu-l instrumentul cel mai bun pentru cei care cauta modalitati noi de auto-exprimare. Designul sau compact asigura experiente unice care nu sunt disponibile pe niciun alt smartphone.

Galaxy_ZFlip4_borapurple_2 (1)

Se pot filma videoclipuri hands-free sau capta selfie-uri de grup din diferite unghiuri prin plierea partiala a Z Flip4 pentru a activa FlexCam . Datorita parteneriatului dintre Samsung si Meta, modul FlexCam este optimizat pentru cele mai populare platforme sociale, inclusiv Instagram, WhatsApp si Facebook.

Cu Z Flip4 exista si mai multe optiuni pentru selfie-uri de inalta calitate, direct din ecranul frontal, folosind camera principala si modul Quick Shot-ul, imbunatatit. Inregistrarea unui video de inalta calitate poate incepe in modul Quick Shot si apoi se poate comuta la Flex Mode, fara probleme, pentru a continua inregistrarea hands-free, fara a opri videoclipul – ideal pentru creatorii de continut si vloggeri. Atunci cand este utilizat Quick Shot, utilizatorii pot acum sa faca selfie-uri in Portrait Mode si sa vada previzualizarea, pastrand raportul de aspect al fotografiilor. Cu o camera modernizata, echipata cu un senzor cu 65% mai luminos alimentat de platforma mobila Snapdragon® 8+ Gen 1, fotografiile si videoclipurile sunt mai clare si mai stabile – fie ca este zi sau noapte.

Galaxy_ZFlip4_pinkgold (1)

Z Flip4 este conceput pentru a functiona cu adevarat hands-free – pentru ca utilizatorii sa poata face mai multe lucruri, fara a deschide vreodata telefonul. Acestia pot efectua apeluri, raspunde la mesaje, debloca masina si chiar controla widget-ul SmartThings Scene, toate din ecranul extern.

Galaxy_ZFlip4_blue (1)

Galaxy Z Flip4 extinde capacitatea de captare, vizionare si conectare prin bateria de 3,700mAh . Z Flip4 permite acum si incarcarea rapida (incarcare la 50% in aproximativ 30 de minute ) ca utilizatorii sa poata ramane conectati mai mult timp.

Cu o balama mai subtire, margini indreptate, sticla rezistenta pe spate si rame metalice lucioase, designul telefoanelor este cel mai rafinat de pana acum. Utilizatorii pot personaliza complet Z Flip4 cu Galaxy Themes, disponibile atat pentru ecranul extern, cat si pentru ecranul principal, avand optiunea de a alege dintr-o varietate de fonturi, pictograme si modele, in functie de stilul propriu. In plus, utilizatorii isi pot crea propriul ecran extern, avand la dispozitie noi modele de ceas si fundaluri in diferite formate, cum ar fi imagini, GIF-uri si chiar video-uri .

Galaxy_ZFlip4_graphite (1)

Galaxy Z Fold4, un instrument puternic si performant pentru multi-tasking

Galaxy_ZFold4_phantomblack (1)
Galaxy Z Fold4, cel mai puternic smartphone de pana acum, este rezultatul inovatiei durabile si al expertizei colective Samsung in materie de tehnologie mobile. Z Fold4 asigura functionalitate sporita, indiferent daca este deschis, inchis sau in Flex mode . In plus, este primul dispozitiv care va fi livrat cu Android 12L, o versiune speciala de Android creata de Google pentru experiente pe ecran mare, inclusiv pliabile.

Multitasking-ul pe Z Fold4 este mai usor ca niciodata, astfel incat utilizatorii sa poata face mai multe lucruri cat timp sunt in miscare. Noua bara de activitati ofera un aspect similar cu cel al PC-urilor si permite accesul la aplicatiile preferate si cele recent folosite de utilizator. Multitasking-ul este, de asemenea, mai intuitiv, datorita noilor gesturi de glisare . Se poate face instantaneu comutarea intre afisarea aplicatiilor pe ecran intreg si ferestrele pop-up sau se poate imparti ecranul in jumatate pentru mai multe variante de multitasking .

Galaxy_ZFold4_beige (1)

Parteneriatele dintre Samsung, Google si Microsoft duc multitasking-ul la nivelul urmator. Aplicatiile Google, inclusiv Chrome si Gmail, accepta acum optiunea Drag-and-Drop, ceea ce permite utilizatorilor sa copieze si sa partajeze rapid linkuri, fotografii si multe altele, de la o aplicatie la alta. Cu Google Meet, utilizatorii se pot conecta acum cu mai multe persoane pentru diferite activitati comune, inclusiv pentru a viziona impreuna videoclipurilor pe YouTube sau pentru a se juca in grup, in timpul unui apel video . Ecranul pliabil permite afisarea mai multor optiuni legate de pachetul complet Office de la Microsoft si Outlook si asigura modalitati mai rapide de a interactiona cu continutul. Experienta de multitasking este completa datorita functionalitatii S Pen-ului , care permite desenarea si luarea de notite din mers. Noul S Pen poate fi stocat mai simplu acum, in interiorul carcasei .

Galaxy Z Fold4 realizeaza fotografii si videoclipuri uimitoare cu un obiectiv de 50MP imbunatatit, dar si cu Space Zoom de 30x. Noul Z Fold4 are o varietate de moduri pentru camera, inclusiv Zoom Map mai mare, activata in modul Capture View, Dual Preview si Rear Cam Selfie, construite ca utilizatorii sa profite la maximum de forma unica a smartphone-ului si flexibilitatea pe care o ofera in termeni de captare de imagini. Cu o dimensiune mai mare a pixelilor, un senzor cu 23% mai luminos si o putere de procesare imbunatatita, utilizatorii pot capta imagini clare chiar si pe timp de noapte.

Galaxy_ZFold4_graygreen (1)

Continutul este si mai captivant pe ecranul principal de 7.6 inci care este mai luminos si ofera o rata de reimprospatare adaptiva de 120 Hz , o camera Under Display (UDC) mai putin vizibila si un nou aranjament de subpixeli. Aplicatiile populare de social media precum Facebook sunt optimizate pentru o vizualizare mai buna a continutului pe un ecran mare. Mai mult, utilizatorii pot folosi aplicatiile de streaming video, cum ar fi Netflix , si sa le urmareasca hands-free, cu Flex Mode. Pentru aplicatiile ne-optimizate, utilizatorii pot controla continutul pe dispozitiv fara intreruperi cu noul Touchpad, in Flex Mode , care asigura precizie atunci cand utilizatorul vrea sa puna pauza, sa deruleze, sa redea videoclipuri sau sa mareasca sau micsoreze continutul.

Experienta de gaming devine si mai captivanta datorita platformei mobile Snapdragon® 8+ Gen 1 si a tehnologiei hiper-rapide 5G . Z Fold4 are o balama mai subtire, o greutate mai mica si rame mai inguste, iar ecranul mai lat permite interactiuni mai usor de realizat cu o singura mana, atunci cand este utilizat ecranul extern.

Samsung continua sa sfideze limitele si sa inoveze pentru a oferi nivelul de durabilitate pe care consumatorii il asteapta, atat in termeni de componente, cat si de design. Z Flip4 si Z Fold4 sunt cele mai rezistente pliabile create de Samsung vreodata, cu rame si balama din Armour Aluminium, un ecran extern si spate din sticla de tip Corning® Gorilla® Glass Victus®+. Durabilitatea ecranului principal este, de asemenea, imbunatatita datorita optimizarii stratului de protectie, care ajuta la reducerea daunelor cauzate de socurile externe. In plus, atat Z Flip4, cat si Z Fold4 sunt rezistente la apa, avand IPX8 , astfel incat utilizatorii sa isi faca mai putine griji atunci cand ii prinde ploaia.

Galaxy Buds2 Pro, design premium si cea mai buna experienta de ascultare
Alaturi de seria Galaxy Z se afla si Galaxy Buds2 Pro – noile casti Samsung care ofera cea mai captivanta experienta audio wireless, un design nou, compact si conectivitate – perfecte pentru viata de zi cu zi.

Muzica se aude mai bine la noile casti cu Hi-Fi pe 24 de biti , si interval dinamic ridicat, ceea ce ajuta utilizatorii sa se simta conectati la continutul pe care il asculta, la o rezolutie clara. Cu noul codec Samsung fara sudura (SSC HiFi) , muzica poate fi redata fara pauza, iar noul difuzor coaxial cu 2 cai face aceste sunete mai bogate ca niciodata.

Muzica se aude mai bine la noile casti cu Hi-Fi pe 24 de biti si interval dinamic ridicat, ceea ce ajuta utilizatorii sa se simta conectati la continutul pe care il asculta, la o rezolutie clara. Galaxy Buds2 Pro, perfecte si pentru a face sport, au un design compact, ergonomic, sunt cu 15% mai mici , asigura fixare stabila, proiectata pentru a preveni rotatia. Cu noile casti pot fi preluate apeluri chiar si din mers, ele avand un ANC puternic pentru a elimina zgomotul de fundal. Noile Galaxy Buds2 Pro permit utilizatorilor sa evadeze in propria lume si sa ramana conectati simultan la viata lor.

Si daca utilizatorii isi pierd Buds2 Pro, cu ajutorul SmartThings Find acestia le pot localiza foarte usor.

Galaxy pentru planeta
De la lansarea seriei Galaxy S22, Samsung a incorporat materiale reciclate nu doar in ambalaje, ci si in hardware-ul noilor produse. Acestia sunt primii pasi in initiativa Galaxy pentru Planeta, care are ca obiectiv incorporarea materialelor plastice reciclate si crearea de noi materiale in colaborare cu parteneri de top, activi in zona de sustenabilitate. Samsung isi propune sa identifice noi modalitati sustenabile de productie. De altfel, mai mult de 90% din componentele noilor Galaxy Buds2 Pro sunt fabricate din materiale reciclate . Noua serie Galaxy Z incorporeaza, de asemenea, materiale plastice colectate din ocean in componente cheie si foloseste hartie 100% reciclata pentru ambalajele sale. De asemenea, volumul ambalajului a fost redus cu pana la 58% in comparatie cu cantitatea folosita pentru pliabilele Galaxy de prima generatie. Acest lucru echivaleaza cu aproximativ 10.000 de tone de emisii de carbon din transport care nu au mai fost produse in acest an .

Preturi si disponibilitate
Galaxy Z Flip4 complimenteaza stilurile utilizatorilor cu un design premium, in culori cunoscute precum Bora Purple si Graphite, dar si prin noile culori Pink Gold si Blue . Pentru carcasa Galaxy Z Fold4 si S Pen Samsung exista alternative de culori rafinate precum Graygreen, Beige si Phantom Black .

In plus, Galaxy Z Fold4 permite extinderea capacitatii de stocare pana la 1TB si este disponibil exclusiv pe Samsung.com.

Galaxy Z Flip4 si Galaxy Z Fold4 vor fi disponibile pentru precomanda incepand cu 10 august si vor avea lansarea comerciala pe 26 august. Clientii care precomanda noile telefoane pliabile Galaxy vor primi un e-voucher de 200€ pentru Galaxy Z Fold4 sau 150€ pentru Galaxy Z Flip4 si an gratuit de Samsung Care+, insemnand protectie impotriva daunelor accidentale si suport de specialitate Samsung.

Galaxy Buds2 Pro vine in trei nuante noi, care se completeaza perfect cu noile telefoane pliabile – Graphite, White si Bora Purple.

Galaxy Z Flip4 si Z Fold4 pot fi precomandate incepand de azi; pentru mai multe informatii accesati: www.samsung.com/ro/precomandagalaxy.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *