Samsung a lansat in Romania gama Galaxy S10

Samsung a lansat in Romania gama Galaxy S10

Samsung a lansat in Romania gama Galaxy S10, conceputa pentru a raspunde nevoilor specifice pietei smartphone-urilor de astazi 

Noile telefoane ofera o experienta demna de generatiile viitoare: display inovator, camera imbunatatita si performanta puternica

Samsung Electronics a lansat in Romania noua gama Galaxy S10, in cadrul unui eveniment aniversar ce a marcat 10 ani de Galaxy. Precomenzile pentru noua gama au inceput din data de 21 februarie, iar din data de 8 Martie smartphone-urile sunt disponibile in magazine, dar si online, in nuantele: Prism White, Prism Black, Prism Green, Prism Blue si Canary Yellow. Galaxy S10+ vine pe piata si in doua variante noi, ceramice: Ceramic Black si Ceramic White, dar si cu o capacitate de 1TB.

“In 2019 marcam 10 ani de Galaxy, ceea ce ne face sa privim in urma si sa ne uitam la ceea ce am realizat, ca brand. Cu fiecare Galaxy S am reusit sa aducem inovatii semnificative in industrie, iar pentru asta le multumim partenerilor, utilizatorilor si tuturor celor care au crezut in noi. Lucram responsabil si transparent pentru a ne asigura ca, atunci cand lansam un nou dispozitiv sau o noua tehnologie, acestea au fost ajustate pentru a oferi cea mai buna experienta si cele mai performante tehnologii”, a declarat Tiberiu Dobre, Head of IM Division, Samsung Electronics Romania.

Samsung a lansat in Romania gama Galaxy S10

Samsung a lansat in Romania gama Galaxy S10

10 ani de Galaxy – o decada plina de inovatii tehnologice

Seria Galaxy S a adus unele dintre primele inovatii din industrie, oferind utilizatorilor o experienta incredibila si libertatea de a alege device-ul potrivit pentru ei. Totodata, seria s-a diferentiat, de-a lungul timpului, prin intregul sistem de functionalitati oferit, dar si prin design-ul premium, gandit sa fie cat mai usor de folosit, prin inovatie si, nu in ultimul rand, prin putere.

Samsung a fost un deschizator de drumuri odata cu lansarea primului S, cel putin pe categoria de telefoane inteligente cu Android, si continua sa faca acest lucru, in prezent, prin noul Galaxy S10 si inovatiile aduse odata cu lansarea sa: tehnologie 5G pe versiunea Galaxy S10 5G, capacitate de 1TB, primul telefon smartphone certificat HDR10+, camera si performante inteligente, cat si securitate maxima.

De altfel, in cadrul evenimentului de lansare al Galaxy S10 in Bucuresti, invitatii au avut ocazia sa rememoreze intreaga generatie de device-uri din seria Galaxy S, printr-o instalatie digitala speciala, sub forma unui caleidoscop – #10YearsOfGalaxy Wall. Fiecare model din seria Galaxy a avut un poster propriu, realizat de cate un artist diferit, cu numele modelului ilustrat. Dupa scanarea numelui cu aplicatia dARe by Samsung, invitatii au descoperit o ilustratie animata de artisti in realitate augmentata.

De asemenea, cei interesati sa testeze noile smartphone-uri au putut face acest lucru intr-o zona dedicata.

Samsung a lansat in Romania gama Galaxy S10

Samsung a lansat in Romania gama Galaxy S10

Inovatii in tehnologia de display, camera si performanta, toate pe noul Galaxy S10

Cu trei dispozitive premium, fiecare construit avand un anumit tip de utilizator in minte, Samsung are avantajul unui deceniu in care s-a aflat in topul liderilor din tehnologia smartphone-urilor.

Astfel, Galaxy S10 a fost proiectat pentru cei care isi doresc un smartphone premium, cu performanta puternica, care pregateste terenul pentru urmatoarea generatie de experiente mobile, in timp ce Galaxy S10+ puncteaza cu brio toate specificatiile tehnice, de la display, la camera, performanta, iar Galaxy S10e a fost construit pentru cei care isi doresc toate functionalitatile avansate intr-un pachet compact, pe un ecran plat.

Galaxy S10 are cel mai bun ecran produs vreodata de Samsung, primul ecran dinamic AMOLED din lume. Fiind primul telefon smartphone certificat HDR10+, ecranul ofera continut digital viu, o gama larga de culori pentru imagini dinamice cat mai realiste.

Rezultatul unui proces de inginerie inovatoare, ecranul unic Infinity-O al Galaxy S10 imbina o serie de senzori cu tehnologia camerei intr-un ecran de tip hole-in display – pentru a maximiza proprietatile ecranului si a ne tine departe de distrageri.

Ecranul dinamic AMOLED al Galaxy S10 include si primul scaner de amprente cu ultrasunete incorporat, care citeste contururile 3D ale amprentei fizice – nu o imagine 2D a acestuia – pentru o imbunatatire anti-spoofing. Cu prima certificare FIDO Alliance Biometric Component din lume, aceasta autentificare biometrica ofera securitate de ultima generatie, pentru a mentine telefonul in siguranta.

De asemenea, continuand traditia Samsung privind suprematia specificatiilor camerelor, in special Dual Pixel si Dual Aperture, Galaxy S10 introduce o noua tehnologie in ceea ce priveste camera foto si o inteligenta avansata, care face mult mai usoara surprinderea de fotografii si videoclipuri. Atat camerele din fata, cat si cele din spate pot fotografia la calitate UHD si, pentru prima oara in industrie, camera din spate ofera flexibilitatea de a inregistra in HDR10+.

Galaxy S10 are atat un hardware premium, cat si software bazat pe machine learning. Dispunand de noi capabilitati de partajare, performante imbunatatite datorita inteligentei artificiale, precum si Wi-Fi inteligent, Galaxy S10 este cel mai inteligent dispozitiv Samsung.

Samsung a lansat in Romania gama Galaxy S10

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspira oamenii si creeaza viitorul prin tehnologii si idei. Compania redefineste lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de retea si memorie, a sistemelor LSI, a fonderiei si a solutiilor LED.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *