Romanian Design Week - Start inscrieri evenimente conexe

Romanian Design Week – Start inscrieri evenimente conexe

Romanian Design Week da startul inscrierilor pentru evenimente conexe

In intervalul 16-24 mai galerii de arta, studiouri de design, ateliere, showroom-uri sau cafenele sunt invitate sa se alature festivalului Romanian Design Week in celebrarea designului prin evenimente precum expozitii, workshopuri, open doors, live acts, ale caror concepte sarbatoresc designul sau se aliniaza temei RDW din acest an: SCHIMBARE.

Initiativele pentru evenimentele conexe RDW 2020 pot fi inscrise pana pe data de 6 martie prin completarea acestui formular. Regulamentul poate fi consultat aici, iar un ghid cu mai multe informatii se gaseste aici.

RDW 2020 propune publicului noi formate sub care vor fi reunite o serie de expozitii internationale de design, o sectiune dedicata designului pentru copii, una dedicata filmului de specialitate sau profesionistilor din domeniu, dar si un design market. Formatul dedicat evenimentelor conexe reprezinta un prilej de mapare a comunitatilor si spatiilor creative din Bucuresti pasionate de design.

De asemenea, editia de anul acesta a Romanian Design Week va relua un format indragit al festivalului, Noaptea Studiourilor de Arhitectura, o seara in care birourile de arhitectura din Bucuresti isi deschid usile publicului larg pentru petreceri, intalniri sau alte activitati. Call-ul de proiecte pentru acest format va fi lansat in luna februarie.

Studiourile de arhitectura pot propune intalniri atat in cadrul evenimentelor conexe, cat si in formatul Noaptea Studiourilor de Arhitectura.

Sub tema aleasa, RDW 2020 investigheaza procesele si contextele care genereaza SCHIMBARE, chestioneaza rolul designului intr-o economie circulara, prezinta proiecte, materiale si procese inovatoare, precum si cele mai relevante exemple de design experimental, conceptual si incluziv.

Echipa RDW va selecta, in acord cu tema SCHIMBARE, proiectele expuse in spatiul central al festivalului, renuntandu-se astfel la call-ul de inscrieri.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *