Rita Ora si Joe Jonas au purtat Narcisa Pheres

Rita Ora si Joe Jonas au purtat Narcisa Pheres

Rita Ora si Joe Jonas au purtat bijuteriile romancei Narcisa Pheres la Met Gala 2019

Rita Ora si Joe Jonas s-a numarat printre starurile care au purtat bijuterii create de romanca Narcisa Pheres la Met Gala 2019. Aceste aparitii vin dupa ce, anul trecut, Madonna si Rihanna afisau tot pe covorul rosu la Met Gala piese pretioase ce poarta tot semnatura Narcisei.

Cantareata britanica Rita Ora a fost a pasit pe covorul roz la Met Gala 2019 purtand o rochie aurie, creatie Marc Jacobs, accesorizata cu pantofi Jimmy Choo si inele cu safire roz si rubine setate in aur, din cea mai noua colectie a Narcisei Pheres.

Rita Ora si Joe Jonas au purtat Narcisa Pheres

Rita Ora si Joe Jonas au purtat Narcisa Pheres

Dupa nunta din Vegas, Joe Jonas si Sophie Turner au marcat prima aparitie publica, ca sot si sotie, la Met Gala, cei doi imbracand tinute Louis Vuitton create de Nicholas Ghesquiere. Pe degetul mic, Joe Jonas a purtat un inel cu rubin, creat tot Narcisa Pheres.

Rita Ora si Joe Jonas au purtat Narcisa Pheres

Rita Ora si Joe Jonas au purtat Narcisa Pheres

Romanca Narcisa Pheres este una dintre cele mai apreciate creatoare de bijuterii din lume. Brandul sau exclusivist, Pheres, ofera piese unicat, realizate cu diamante rare.

Narcisa Pheres imbina arta, istoria si influentele cross-culturale, creand bijuterii bespoke, creatii unicat, cu diamante personal selectionate din toate colturile lumii, bijuterii a caror valoare porneste, individual, de la 20.000 de dolari si poate ajunge la peste 1 milion de dolari.

De curand, Narcisa a prezentat la Bucuresti, in cadrul unei expozitii exclusiviste, colectia de bijuterii PHERES “ready-to-wear”, ce combina perfect frumusetea formelor si a liniilor moderne cu farmecul artizanal al bijuteriilor fine.

Noua linie ready-to-wear, ce va fi disponibila in magazine din intreaga lume (Hong Kong, Tokyo, New York, Los Angeles, Londra etc) si pe website-ul sau, www.pheres.com, contine creatii cu pretul intre 2.000 de dolari si 50.000 de dolari.

Rita Ora si Joe Jonas au purtat Narcisa Pheres

Narcisa Pheres este si furnizorul oficial de bijuterii al Printesei Olga Romanoff, descendent al Casei Romanov, pentru care creaza tiare bespoke inspirate de cele ale caselor regale europene.

Bijuteriile PHERES sunt nelipsite de pe covorul rosu la evenimente importante de la Hollywood. Fie ca vorbim despre Globurile de Aur, Premiile Grammy, Premiile Oscar, Screen Actors Guild Awards, American Music Awards sau Met Gala, celebritati precum Madonna, Michelle Obama, Lady Gaga, Rihanna, Kylie Jenner sau Jennifer Lopez au ales sa straluceasca pe Red Carpet purtand bijuteriile create de Narcisa Pheres.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *