Redeschide pe OLX

Redeschide pe OLX

Primim zilnic intrebari legate de perioada ce urmeaza, cum se poate realiza o comunicare eficienta, cum sa pastram baza de clienti aproape sau care este cea mai buna varianta de colaborare cu posibili parteneri (in special Mirela, pe Instagram, Facebook sau Stay ALIVE). Ne bucuram sa vedem zilnic actiuni speciale desfasurate pentru antreprenorii si freelancerii din orice domeniu iar ultima descoperire este:

OLX lanseaza o initiativa de sustinere a antreprenorilor si afacerilor locale

Redeschide pe OLX

Si da, este o gura de aer proaspat in aceasta perioada, cand suntem in plina dezvoltare de noi medii si modalitati de a ajunge la public si consumator. Fiind cea mai mare platforma de anunturi din Romania, OLX, lanseaza o actiune de sustinere a antreprenorilor si afacerilor locale, raspunzand urgent crizei inregistrate in mediul socio-economic, la nivel national.

Redeschide pe OLX se adreseaza tuturor antreprenorilor, IMM-urilor, producatorilor locali care in aceste momente critice au nevoie de a se mentine activi si cat mai aproape de consumatori.

In astfel de momente, sustinerea reciproca, “buy local” si “support local, trebuie sa fie vizibile si adoptate de public iar pentru acest lucru OLX isi “deschide portile” antreprenorilor din offline si online, oferind gratuit in perioada aprilie-iunie pachete de promovare online ce contin 20 de anunturi Premium pe luna, bonusuri de promovare pe OLX, promovare in cadrul campaniei digitale, precum si suport din partea echipei de vanzari pentru realizarea contului si incarcarea anunturilor.

Cum se pot obtine aceste pachete? Prin completarea unui formular disponibil pe redeschide.olx.ro, urmand ca echipa de vanzari OLX sa selecteze si sa ia legatura cu cei inscrisi pe platforma.

Vorbim de un switch intre mediile de vanzare iar Redeschide pe OLX vine in intampinarea celor care doresc sa isi desfasoare activitatea in conditii de siguranta si care mizeaza pe adaptarea afacerii la mediul online.

Demersul nostru este menit sa acorde un punct de sprijin si rezistenta in aceasta perioada plina de provocari. Suntem cu totii acasa si putem fi cu totii conectati, inclusiv la produsele si serviciile favorite. Platforma OLX este pregatita sa sustina afacerile locale afectate de contextul actual sa isi continue activitatea economica, cu ajutorul reconfigurarii modelului de business si, implicit, focus pe vanzarile online. Suntem alaturi de ei si ii incurajam, astfel, sa ramana «deschisi» pentru business si consumatori“, afirma Paul Neagoe, Head of OLX Romania.

#redeschidepeOLX

Ne bucuram si mai tare, cu cat platforma OLX sustine prin proiectele dezvoltate antreprenorii autohtoni, chiar si Designerii Romani (sub umbrela Molecule F): HOW TO OLX <3

Redeschide pe OLX

Despre OLX:

OLX Romania, parte a OLX Group, este liderul pietei locale de anunturi generaliste, cu peste 4 milioane de anunturi active si o medie lunara de peste 12 milioane de vizitatori, potrivit SATI. Pe OLX se gaseste o gama larga de categorii printre care electronice si electrocasnice, masini, proprietati imobiliare, obiecte de vestimentatie sau pentru casa si gradina. Platforma se poate accesa atat de pe desktop, cat si din aplicatiile mobile pentru iOS si Android.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *