cover-4

Primul magazin Obsentum in Cluj-Napoca

Obsentum inaugureaza primul boutique de parfumerie la Cluj-Napoca

Obsentum isi extinde reteaua de boutique-uri de parfumerie prin deschiderea primului magazin al brandului in Cluj-Napoca, in centrul comercial Iulius Mall.

Noul spatiu completeaza reteaua celor 4 parfumerii de nisa ale brandului, va ocupa o suprafata de 168 mp si va fi deservit de o echipa de 6 angajati. Obsentum Cluj-Napoca este cel de-al doilea boutique al brandului in afara capitalei si le va oferi clientilor sai accesul catre toate experientele de cumparare prezente in Obsentum Bucuresti.
Astfel, Obsentum va aduce in atentia consumatorilor locali legendarul o lista de branduri exclusiviste precum La Mer, Jo Malone London, Initio, Parfums de Marly, Frederic Malle, Tiziana Terenzi, V Canto, Memo, Jul et Mad, Laurent Mazzone, Atelier des Ors. In plus, iubitorii de parfumuri de nisa pot regasi si alte branduri deja cunoscute precum Creed, Kilian, Tom Ford, Amouage, Xerjoff, Casamorati. Magazinul ofera o zona dedicata de beauty (make-up, grooming si skin care) sustinuta de branduri de lux: Tom Ford, Skin 111, Acca Kappa, By Terry, cat si de arome, precum Dr. Vranjes,Tiziana Terenzi Candles, Jo Malone London.

“Inauguram astazi cea mai mai ampla parfumerie de nisa din regiunea Transilvania, cu un portofoliu impresionant de branduri exclusiviste. Chiar daca traversam o perioada incerta, ne bucuram ca putem continua strategia de extindere si dezvoltare a brandului pe plan national si ca putem oferi experienta brandului pentru toti cei care isi cultiva pasiunea pentru parfumurile de nisa.” declara Vlad Popa, Managing Director Obsentum.

obserntum

Strategia de dezvoltare a brandului Obsentum pentru finalul acestui an presupune, de asemenea, si deschiderea unui nou boutique de parfumerie in Brasov. Primul magazin Obsentum a fost deschis in 2016, in zona duty free a Aeroportului Otopeni, zona plecari internationale, si face parte din grupul Millenium Pro Design, unul dintre liderii europeni din domeniul travel retail (actionar Gebr. Heineman).

In Bucuresti, Obsentum este prezent cu trei spatii, doua localizate in zona duty free a Aeroportului Otopeni, Plecari Internationale si Plecari Interne, iar cel de-al treilea in Baneasa Shopping City.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *