Obsentum Brașov 3 cover

Primul boutique Obsentum la Brasov

Obsentum anunta lansarea primul boutique de parfumerie la Brasov

La doar o saptamana de la inaugurarea Obsentum in Cluj-Napoca, brandul anunta o noua lansare, de data aceasta in Brasov, in noul centru comercial Afi Brasov. Astfel, in luna octombrie, Obsentum isi extinde reteaua de boutique-uri de parfumerie, atingand un numar de 6 parfumerii in intreaga tara.
Noul spatiu este situat la etajul 1 al centrului comercial, ocupa o suprafata de 120 mp, 10 m inaltime si o fatada de 300 mp, fiind deservit de o echipa de 5 angajati. Obsentum Brasov este cel de-al treilea boutique al brandului in afara capitalei si ofera pasionatilor de parfumuri de nisa accesul catre toate experientele de cumparare prezente in Obsentum Bucuresti.

Boutique-ul de parfumerie Obsentum aduce in atentia consumatorilor locali o lista de branduri exclusiviste precum La Mer, Jo Malone London, Initio, Parfums de Marly, Frederic Malle, Tiziana Terenzi, V Canto, Memo, Jul et Mad, Laurent Mazzone, Atelier des Ors. Mai mult, clientii magazinului pot regasi si alte branduri deja cunoscute precum Creed, Kilian, Tom Ford, Amouage, Xerjoff, Casamorati.
Magazinul ofera o zona dedicata de beauty (make-up, grooming si skin care) sustinuta de branduri de lux: Tom Ford, Skin 111, Acca Kappa, By Terry, cat si de arome, precum Dr. Vranjes,Tiziana Terenzi Candles, Jo Malone London.


Obsentum Brașov cover
“Suntem mandri sa anuntam cea mai ampla miscare de extindere a retelei de boutique-uri de parfumerie prin lansarea Obsentum Brasov, al 6-lea magazin al brandului si al doilea lansat intr-un interval de doar o saptamana. Transilvania devine astfel o regiune cheie pentru Obsentum si ne bucuram ca putem veni in intampinarea dorintelor clientilor nostri cu un portofoliu impresionant de branduri exclusiviste, dar si ca putem oferi experienta brandului pentru toti cei care isi cultiva pasiunea pentru parfumurile de nisa.” declara Vlad Popa, Managing Director Obsentum.

Strategia de dezvoltare a brandului Obsentum pentru finalul acestui an presupune, de asemenea, si deschiderea unui nou boutique de parfumerie in Brasov. Primul magazin Obsentum a fost deschis in 2016, in zona duty free a Aeroportului Otopeni, zona plecari internationale, si face parte din grupul Millenium Pro Design, unul dintre liderii europeni din domeniul travel retail (actionar Gebr. Heineman).

In Bucuresti, Obsentum este prezent cu trei spatii, doua localizate in zona duty free a Aeroportului Otopeni, Plecari Internationale si Plecari Interne, iar cel de-al treilea in Baneasa Shopping City.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *