https://www.molecule-f.com/blog/blog/mall-promenada-deschide-sezonul-cald-cu-o-serie-de-evenimente/

Pinguinii.com | Universul de lifestyle pentru familii simpatice

Pinguinii.com, universul de lifestyle pentru familii simpatice

inguinii.com, universul de lifestyle pentru familii simpatice

Pinguinii.com s-a lansat oficial, si este o platforma “big mama” care ofera haine, accesorii, cadouri, obiecte de design interior pentru mame si familiile acestora, precum si posibilitatea de a socializa impreuna cu copiii si a participa la evenimente adresate comunitatii de parinti.

 “Pinguinii este un proiect inspirat de baietelul meu, Andrei, in varsta de doi ani si jumatate. Este un brand de lifestyle care celebreaza mandria de a fi mama si uneste familiile, prin haine si accesorii cu mesaje comune. Prin familie ma refer la actuali parinti, copii, bunici, frati, surori, matusi, unchi si prieteni, care pretuiesc cuvantul <impreuna>”, spune Manuela Ciugudean, mama-antreprenor care a creat brandul Pinguinii.

Pinguinii.com|Universul de lifestyle pentru familii simpatice

Magazin online, www.pinguinii.com

 Pinguinii.com a aparut din dragoste pentru copii si pe baza experientei de “pregnant working woman on high heels” a Manuelei, care a lucrat anterior in corporatie. In sarcina, a purtat outfituri office si casual, ingenios alese, pentru ca nu a gasit atunci pe plan local haine de sarcina pe placul sau.

In scurta perioada de concediu postnatal, i-a venit ideea sa isi construiasca afacerea online, www.pinguinii.com, cu haine de calitate, chic si rezistente, pentru perioada sarcinii si post-sarcina. Pasionata de moda, a adaugat liniei de haine pentru gravide, propriul design de haine si accesorii, Clubul Pinguinilor. Aceasta linie contine tricouri, maieuri, sepci, cadouri si accesorii pentru mame, tati, frati, surori, bebelusi.

 Anual, 10% din profitul inregistrat din vanzarea liniei Clubul Pinguinilor va fi directionat catre Asociatia La Primul Bebe, ONG pentru mamele aflate la inceput de drum.

 “Visul meu este ca brandul Pinguinii sa inflenteze pozitiv oamenii prin bunatate autentica. Sa creasca stima de sine si mandria de a fi mama. Sa uneasca familiile indiferent cati membri ar avea acestea, in maniera fashionable”, spune Manuela.

 Pinguinii Concept Store

Pinguinii.com|Universul de lifestyle pentru familii simpatice

 Asa cum pinguinii traiesc jumatate de viata in apa si jumatate pe sol, pe langa componenta online, brandul Pinguinii are si o “casa”, un concept store construit ca un apartament confortabil. In spatiul aflat pe strada Andrei Popovici nr. 5B, in zona Dorobanti-Radu Beller, viitoarele mame pot veni impreuna cu copiii sa probeze haine si accesorii, pe care le pot achizitiona si direct de aici, nu doar online.

 Concept store-ul promite experinte unice de shopping si ofera o selectie de piese realizate de producatori europeni din Spania, Portugalia, Germania si Marea Britanie, cu istoric in moda pentru femei insarcinate – MitMatMama, Baobabs Barcelona, Purpless Maternity, Boba, Basmar, Naturana. Hainele sunt atent selectionate de Manuela si realizate din materiale si fibre naturale, au durata lunga de viata (purtabile pe perioada sarcinii si in alaptare). Multe piese pot fi integrate ulterior in garderoba de zi cu zi. Selectia de haine ofera o paleta larga de culori, texturi si ocazii de purtat: casual, office si elegante, iar variantele de masuri sunt de la XS, pana la XXXL.

Pinguinii.com|Universul de lifestyle pentru familii simpatice

 Ca mamele sa aiba o experienta unica de shopping in Romania, in concept store stau la dispozitie pat pentru nou-nascuti, scaun de alăptare, balansoar electric, scaun-balansoar, salteluta de schimbat, masa si scaune cu jocuri si carti de colorat sau citit, pentru ca si bebelusii sau copiii sa se relaxeze. Cat timp copiii lor se joaca sau se odihnesc, mamele pot sa probeze si sa aleaga haine si accesorii in voie, asistate chiar de un stilist personal, la cerere.

 Pinguinii inseamna si a ajuta alte mame sau tati-antreprenor sa isi realizeze visele. Exceptand hainele, majoritatea produselor de pe pinguinii.com & din showroom provin de la afaceri de familie: bijuterii hand made cu pietre semipretioase pentru mame, jucarii tip Montessori din lemn pentru copii si bebelusi, realizate din material si vopsele eco-friendly, obiecte unicat de home décor pentru camera copilului, realizate manual, cafea fara cofeina pentru femei insarcinate, lauze sau care alapteaza etc.

 Cafeneaua Mamelor

Pinguinii.com|Universul de lifestyle pentru familii simpatice

Unde socializeaza, in prezenta copiilor, mamele din Bucuresti? La Pinguinii! Mama Café, programul de cafenea a mamelor dezvoltat de Manuela, inseamna o serie de intalniri de socializare intre mame si viitoare mame, care pot veni cu copiii, cu scopul de a impartasi experiente, ganduri, temeri comune si a identifica solutii. Programul este bi-saptamanal, marti si joi intre orele 11.00-13.00, intrarea este libera, iar cafeaua si dulciurile sunt oferite din partea casei.

 Comunitatea Pinguinii si evenimente pentru parinti

Pinguinii.com|Universul de lifestyle pentru familii simpatice

Evenimentele pentru parinti si comunitatea Pinguinii se vor dezvolta sub umbrela “Casa Pinguinilor”. “Este un concept despre invatare, ascultare, conectare si impartasirea ideilor, empowerment, conversatii cu substanta, relaxare si, mai presus de toate acestea, posibilitatea parintilor de a crea o lume mai buna pentru copiii nostri”, povesteste Manuela.

 Casa Pinguinilor va fi si locul ideal pentru petreceri Baby Shower intime, realizate profesionist, intr-un decor delicat si elegant.

 Va invitam sa vizitati pinguinii si pe contul de Instagram, @pinguiniicom.

 Adresa Concept Store: Strada Andrei Popovici nr 5B, demisol, Sector 1, București (zona Dorobanti).

#pinguinii #pinguiniicom #universuldelifestylepentrufamiliisimpatice

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *