Philips Airfryer si Chef Foa fac echipa de gatit sanatos

Philips Airfryer si Chef Foa fac echipa de gatit sanatos

Noul Philips Airfryer, maestrul chef al gustului, semneaza alaturi de Chef Foa retete delicioase, pregatite mult mai sanatos, cu aer fierbinte in loc de ulei

Philips Airfryer si Chef Foa fac echipa de gatit sanatos

Gatitul acasa si mancatul sanatos reprezinta un trend actual, care a luat amploare in Romania si continua sa fie in crestere. Ingredientele folosite, selectia retetelor, dar mai ales modul de preparare sunt in atentia tuturor celor care au adoptat deja un stil de viata sanatos, atat la nivel personal, cat si la nivelul familiei. Acest context a fost confirmat si in urma unui studiu realizat recent de Philips Romania, in care peste 75% dintre respondenti au admis ca gatesc acasa de cel putin trei ori pe saptamana, in timp ce peste 55% isi doresc sa pregateasca mancaruri delicioase, dar si sanatoase.

Astfel, angajamentul Philips Romania este de a raspunde cat mai bine nevoilor actuale ale consumatorilor si de a le oferi solutii care aduc valoare pentru gatitul si mancatul sanatos. Cel mai recent produs lansat pe piata din Romania, Philips Airfryer, este una dintre solutiile inovatoare, un maestru chef al gustului care gateste mai sanatos mancaruri delicioase. Noul Philips Airfryer incorporeaza tehnologia de gatit cu aer fierbinte, ceea ce inseamna cu pana la 80% mai putina grasime fata de mancarea pregatita prin prajire, in mod traditional.

Philips Airfryer si Chef Foa fac echipa de gatit sanatos

Philips Airfryer si Chef Foa fac echipa de gatit sanatos

Si, pentru a oferi o experienta a gatitului sanatos a celor mai apetisante retete, care sa fie mai departe sursa de inspiratie, noul Philips Airfryer a devenit aliatul de incredere al lui Chef Foa. Astfel, in echipa, Chef Foa si maestrul chef al gustului, Philips Airfryer, semneaza o serie de retete delicioase, care pot fi pregatite intr-un mod sanatos in bucataria de acasa.

Rezultatul: mancaruri mereu gustoase si apetisante, crocante la exterior si fragede la interior, gatite mult mai sanatos prin aer fierbinte in loc de ulei.

“Gustul bun nu trebuie sa faca un compromis in gatitul sanatos. Iar gatitul este mult mai mult decat despre a manca. Este despre experiente valoroase si noi descoperiri, despre gusturi bune si stil de viata sanatos. Am fost incantat de noul meu sous-chef, Philips Airfryer, care reprezinta solutia perfecta pentru gatitul din zilele noastre, al oamenilor activi, care savureaza viata din plin, intr-un mod sanatos ”, spune Chef Foa.

Philips Airfryer si Chef Foa fac echipa de gatit sanatos

Multifunctional si usor de utilizat

Noul Philips Airfryer incorporeaza tehnologia unica TurboStar, care permite pregatirea mancarii cu aer fierbinte in loc de ulei, prin coacere, prajire, rumenire sau grill. In final, mancarea gatita are o crusta crocanta la exterior, este frageda in interior si are cu pana la 80% mai putina grasime fata de pregatirea prin prajire, in mod traditional.

Mai mult, tehnologia TurboStar face ca aerul fierbinte sa se raspandeasca constant, rapid si uniform in tot compartimentul de gatit pentru un rezultat final cu ingrediente gatite perfect, indiferent de reteta.

Philips Airfryer incorporeaza un ecran tactil si este foarte usor de utilizat. Temperatura se poate ajusta intre 80⁰C si 200⁰C pe ecranul tactil, ceea ce permite si celui mai exigent bucatar sa obtina exact gradul de preparare termica pe care il doreste. In plus, datorita partilor detasabile si materialului antiadeziv, aparatul se curata foarte usor, chiar si in masina de spalat vase, si nu raspandeste in casa un miros puternic de mancare gatita.

Philips Airfryer si Chef Foa fac echipa de gatit sanatos

O varietate de retete cu gust excelent

Tipurile diferite de gatit cu Philips Airfryer permit realizarea unei game largi de mancaruri gustoase, pregatite sanatos, de la gustari, la feluri principale si specialitati din carne si legume, la coacerea painii in casa sau pregatirea unor deserturi. O serie de retete delicioase, care pot inspira alte preparate facute acasa, au fost deja realizate de catre Chef Foa si Philips Airfryer si pot fi vizualizate pe micro-site-ul dedicat, precum si pe canalul de YouTube al Philips Romania.

Gama de produse Philips Airfryer este disponibila pe piata din Romania, in magazinele de retail specializate si la retailerii online, cu preturi incepand de la 887 lei (tva inclus). Pentru mai multe informatii despre fiecare produs din gama si ofertele de pret, accesati www.philips.ro/airfryer .

Philips Airfryer si Chef Foa fac echipa de gatit sanatos

Philips Airfryer si Chef Foa fac echipa de gatit sanatos

Despre Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) este o companie lider care ofera solutii si tehnologii pentru sanatatea si bunastarea oamenilor, prin produse inovatoare, ce imbunatatesc calitatea vietii in domeniile sanatate, lifestyle si iluminat. Avand sediul central in Olanda, Philips este lider in domenii precum diagnostic si terapie pe baza de imagini, monitorizarea pacientilor si informatica medicala, dar si in starea de sanatate a oamenilor si ingrijirea locuintei. Compania a raportat vanzari din portofoliul de produse pe baza de tehnologie aplicata pentru sanatate in valoare de 17,4 miliarde euro in 2016 si are peste 71.000 de angajati in peste 100 de tari. Pentru mai multe informatii despre Philips, accesati www.philips.ro

Philips Airfryer si Chef Foa fac echipa de gatit sanatos

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *