Materia

Perfect weather for perfect leather

Atelier437

A doua editie a targului de design contemporan in piele MATERIA a fost timp de doua zile spatiul de intalnire a celor mai cool designeri & branduri in piele din Romania.

MATERIA s-a incheiat cu succes duminica seara: 40 de designeri creatori in piele si branduri romanesti au expus colectiile de primavara dar si colectii capsula realizate exclusiv pentru MATERIA, ce au fost admirate de multitudinea de vizitatori, in setup-ul elegant de la Grand Hotel Boulevard, semnat de arhitecta Andreea Caragheorgheopol.

Lemnia Anca Lungu

“A doua editie MATERIA mi-a intarit convigerea ca necesitatea unei platforme care sa creasca vizibilitea segmentului celor care aleg sa faca creatie in piele este mai mult decat necesara. Publicul romanesc doreste si cauta activ creatii in piele, insa ocaziile in care poate accesa o selectie cu cei mai buni practic nu exista pana la Materia. In Romania exista creatie in piele si merita vazuta, atinsa, apreciata si purtata. Exista designeri romani talentati, si un astfel de eveniment le ofera sansa de a se intalni direct cu publicul consumator, de a comunica, de a fi descoperiti si mai apoi purtati.” spune Dan Piersinaru.

In premiera la aceasta editie MATERIA am inaugurat premiul ELLE – Best Leather Designer ce a mers la Bianca Muntean & Nicoleta Tudor de la Siameza Atelier pentru colectia de sorturi din piele, inedita si fresh. Siameza Atelier va beneficia de promovare sustinuta in mediile online Elle.

LIA, brandul de accesorii din piele premium, a castigat Premiul Department Store by Elle si va fi listat pe DepartmentStore.ro, in cadrul selectiei curatoriate de editorii ELLE timp de sase luni.

Premiul Department Store By Elle

O alta noutate la MATERIA a fost sectiunea Selected by… realizata, la aceasta editie, in parteneriat cu Molecule F; Mirela Bucovicean a ales cele mai creative si unitare concepte ale designerilor, iar premiul special Molecule F a ajuns la Atribut – pentru o luna, acesta va face parte din selectia concept store-ului Molecule-F in conditii deosebite.

Premiul Molecule F Atribut

Fabulous Muses, Diana Enciu & Alina Tanasa, si-au ales piesele preferate in prima zi a targului pentru deja cunoscuta categorie “Recomandat de’.

Diana & Alina au recomandat obiecte create de DBOL-Design by Oana Lupas, Siameza Atelier, Lemnia, Otilia Flonta, Luwa, Le Dot, Alexandra Abraham, snob. & Lady Magpie.

Fabulous Muses & Oana Lupas

Premiul Publicului a mers catre LUWA, iar in top 5 preferinte s-au numarat si Lemnia, Otilia Flonta, snob., Bogdan Deliu, Simina Filat si Oana Lupas. Materia va da intalnire la toamna deja pregatind cateva surprize de calitate.

Premiul Publicului - Luwa

Auzit la: Radio Guerrilla

Parteneri media: Elle, Department Store by ELLE, Molecule-F, Glamour, Life.ro, Igloo, The Institute, IQads, Designist, Bucharest Gentleman Magazine, art7.fm, SensoTv, vocea.biz, Bucharest City App.

Parteneri: Antalis, Grup Transilvae, Baiatul cu Flori.

Atribut

Dan Coma & Laura Olaru

Edita Lupea & DaDa

MATERIA

Siameza Atelier

Recomandat de Fabulous Muses

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *