OUTDOOR LIVING: un nou concept in Romania!

Amenajarea terasei- trebuie sa fie o experienta memorabilia pentru fiecare din cele 5 simturi ale noastre in orice anotimp, si in orice moment al zilei. De aceea ne-am gandit sa-ti prezentam o solutie pentru petrecerea timpului in aer liber.

Harmony Design iti propune sa scrii povestea clipelor tale de relaxare inconjurat de piese de mobilier outdoor cu un design contemporan, minimalist, urban.

Mai multe informatii despre dezvoltarea conceptului unic in Romania “Outdor living” si despre promotoarea acestuia, Elena Suciu, in Business Review.

business-review.ro/talent/in-perfect-harmony-with-design


ZENDO si FLOW (Manutti Collection)

N-ai crezut niciodata ca un mobilier cu aspect de interior, gratie noilor tehnologii este facut acum sa reziste si la exterior in toate cele 4 anotimpuri, si are proprietati outdoor 100%.

Formele modulare, functionalitatea fiecarei componente si rezistenta mobilierului la intemperii, te fac sa te simti confortabil in noua ta sufragerie de afara.
Nu va fi nevoie sa iti limitezi starea de bine doar la zilele insorite de vara. Chiar si in sezonul rece poti sa iti inviti prietenii la o serata in aer liber iar Harmony Design iti pune la dispozitie, spre inchiriere, piesele de mobilier outdoor. Atat incalzitoarele cat si covorul de iarba artificiala vor fi oferite ca bonus!

Ii poti contacta la 00-40-756.199.089 sau la [email protected]
Enjoy OUTDOOR LIVING!

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *