FOREO BEAR

Obtine un contur de vis al fetei cu FOREO

De la inceputul acestui an, industria frumusetii a adaugat un nou obiectiv pe lista, si anume, indepartarea grasimii de pe conturul fetei.

FOREO_BEAR_FRONT_1542 RON (1)

Multe nume populare precum Sophie Turner, Lea Michelle, Dove Cameron, sau Bella Hadid, au fost asociate cu ideea ca ar fi avut diferite interventii chirurgicale pentru a obtine un contur al fetei impecabil. Cu toate acestea, efectele pe termen lung ale unei proceduri de acest tip sunt inca necunoscute, iar oamenii nu isi doresc rezultate permanente care le pot afecta aspectul. Aici intervine FOREO cu unul dintre dispozitivele sale de top, BEAR.

BEAR_PRODUCT

FOREO BEAR este o modalitate naturala de a obtine un aspect sculptat al fetei, ce elimina in acelasi timp grasimea bucala. Dispozitivul foloseste microcurent si masaj T-Sonic pentru a stimula micro-circulatia si drenajul limfatic, oferind nutrienti celulelor pielii si eliminand toxinele. Este dovedit clinic faptul ca BEAR diminueaza considerabil ridurile, liniile fine, oferind in acelasi timp fermitate si elasticitate pielii. In plus, acesta stimuleaza celulele tenului si tonifica muschii fetei, rezultand un ten sculptat.

Conform studiilor clinice, 90% dintre utilizatorii BEAR observa rezultate vizibile in doar o saptamana, 98% raportand ca pielea este mai sanatoasa si mai putin umflata. In plus, 93% dintre utilizatori raporteaza o diminuare semnificativa a ridurilor din zona ochilor, iar 98% ar recomanda BEAR unui prieten.

Cel mai mare avantaj este ca acesta poate fi folosit in confortul casei, iar rezultatele obtinute sunt destul similare cu ale unei interventii profesioniste. Rezultatul? Grasimea bucala este indepartata fara a fi supus unei proceduri permanente. Astfel, BEAR este o alternativa rentabila si non-invaziva cu rezultate garantate.

Daca iti doresti sa descoperi intreaga gama de beneficii FOREO, avem o veste buna pentru tine. In perioada 8-14 mai ai parte de o reducere de 20% la produsele marca FOREO, inclusiv BEAR (exceptie de la promotie sunt seturile de ingrijire si gama LUNA 4). Viziteaza notino.ro acum si alege dispozitivul care se potriveste cel mai bine cu rutina ta de ingrijire!

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *