Obsentum - Laurent Mazzone Parfums - Veleno Dore

Obsentum – Laurent Mazzone Parfums – Veleno Dore

Obsentum va ureaza bun-venit in imperiul Laurent Mazzone Parfums si va invita sa descoperiti Veleno Dore, cea mai noua esenta a celebrei case de parfumuri!

Obsentum - Laurent Mazzone Parfums - Veleno Dore

MirelaBucoviceansiAdrianaChiper

Laurent Mazzone Parfums

Inaugurata in 2010 de Laurent Mazzone, casa care-i poarta numele, Laurent Mazzone Parfums, este o calatorie initiatica intr-o lume olfactiva intunecata, ezoterica. Pentru aromele de lux din imensul sau portofoliu, create cu concursul celor mai mari parfumieri francezi, Laurent Mazzone exploreaza simbolismul religios si artisticul contemporan. Colectiile LM Parfums sunt astazi in numar de patru – White Label, Black Label, Silver Label si Golden Label – iar esentele purtand impunatorul sigiliu LM sunt dupa chipul si asemanarea fondatorului: enigmatice, opulente, indecente, inchise in sticle opace, cu design sobru, marturie a pasiunii creatorului pentru arhitectura. ARMY OF LOVERS, un omagiu glamour adus trupei suedeze si superhitului lor Crucify, UNIQUE RUSSIA, o oda in mosc major pentru acest taram al contrastelor, ravasitorul SENSUAL ORCHID, bestsellerul casei, si remixul sau, SENSUAL & DECADENT, o constructie baroca, mirosind a vanilie, bomboane si a Maria Antoaneta sunt cateva dintre cele mai notabile arome ale casei.

Veleno Dore

Inspirata de legende, purtand semnatura parfumierului Richard Ibanez, VELENO DORE este cea mai noua esenta unisex din luxurianta colectie Golden Label, o colectie in note orientale ce mai include hitul SENSUAL & DECADENT. In adancurile padurii, ascunsa intr-un paradis clarobscur, suverana cobra isi pandeste cu rabdare prada. O singura muscatura ii e de ajuns. Veninul vrajit ii transforma pe loc victimele in aur. Din moarte se naste sublimul: VELENO DORE. Carnal, mistic, extractul de cyphre scoate in evidenta aroma tabacului, invaluindu-l suav, cu o eleganta patrunzatoare. Note de top – rom, nucsoara, chilli; note de mijloc – tabac, patchouli; note de baza – vanilie, chihlimbar, cires negru.

Laurent Mazzone

Design vestimentar, muzica, parfumuri de lux. E ceva ce Laurent Mazzone nu stie sa faca? Nascut in inima Frantei intr-o familie italiana, Laurent Mazzone si-a dezvoltat de la o varsta frageda pasiunea pentru esente rare. La doar 12 ani, analiza si amesteca mostrele pe care le gasea in baie, in gradina parintilor, in magazinele locale. Adolescenta il gaseste absorbit de muzica, lucrand ca DJ de noapte. In 1998, fascinat de moda, decide sa se dedice designului vestimentar, domeniu mai conectat cu viziunea sa artistica, si isi deschide un magazin la Grenoble, care, treptat, se transforma intr-un lant de boutique-uri pret-a-porter pentru ambele sexe. Incepe sa-si foloseasca magazinele ca “laboratoare senzoriale” pentru primele lumanari parfumate imaginate si create de el. Reactia entuziasta a publicului este cea care-l face pe acest creator indecis sa ia o decizie care ii va schimba viata. Ghidat de universul hainelor sale, in 2010, reda in parfum o linie unica si complementara colectiilor sale de moda. Era doar inceputul a ce este astazi Laurent Mazzone Parfums, una dintre cele mai bine cotate parfumerii de nisa, cu 22 de parfumuri pretioase care se vand in intreaga lume. “Cand m-am aventurat in aceasta calatorie captivanta si fascinanta, numita lumea modei, parfumul reprezenta pentru mine o necesitate cu mult deja peste simplul accesoriu. Traseul parfumului schiteaza contururile unei figuri misterioase. Acesta manevreaza cu usurinta materialele, astfel matasea devine mai voluptoasa, mohairul mai primitor, stofa mai cordiala…“.

Obsentum

Nascut din pasiunea pentru lux si eleganta, autentica, excentrica, elitista, OBSENTUM, primul boutique de parfumerie de nisa din cadrul unui aeroport din Europa, este un univers ultrasenzorial unde iubitorii de esente rare sunt invitati sa se sustraga cotidianului prin intermediul unor note olfactive exceptionale. Deschis in 2016, OBSENTUM gazduieste astazi branduri legendare precum AMOUAGE, KILIAN, TOM FORD, XERJOFF, SOSPIRO, CASAMORATI, TIZIANA TERENZI, V CANTO, MONTALE, ESCENTRIC MOLECULES, JUL ET MAD, PARFUMS DE MARLY, LAURENT MAZZONE, MICALLEF, ATELIER DES ORS, INITIO, THE DIFFERENT COMPANY, ANNICK GOUTAL.

OBSENTUM este localizat in zona duty free a Aeroportului Otopeni, zona plecari internationale. Este parte a grupului Millenium Pro Design, unul dintre liderii europeni din domeniul travel retail. Din 2006, Millenium Pro Design este partener cu Gebr. Heinemann.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *