iTux

O premiera in moda masculina: ITUX

Catifea bleumarin pantaloni albastri

iTUX este primul serviciu online de inchiriere de tinute de ceremonie destinat barbatilor. Numele este o combinatie intre latura digitala a businessului (tinutele se pot comanda foarte simplu de pe site) si cuvantul „tuxedo” (frac).

In Romania sunt peste 70.000 de nunti pe an, iar iTUX se adreseaza mai ales celor aproximativ 7 milioane de miri si invitati care trebuie sa respecte un cod vestimentar special, dar nu vor sa cumpere o tinuta. De asemenea, au fost luate in calcul si evenimentele corporate, balurile si evenimentele cultural-artistice unde tinuta black-tie este obligatorie.

Dar inchirierea nu este singura posibilitate. iTUX poate, de asemenea, vinde produsele disponibile sau le poate realiza la comanda in sistemul made to measure.

iTux

Mecanismul iTUX

Codul vestimentar pentru evenimentele cu pretentii pune adesea probleme doamnelor, dar uitam ca domnii au aceeasi dilema – „cu ce ma imbrac?”. Mai ales ca putini au in garderoba lor ceva mai elegant decat un simplu costum negru, iar nota „black tie” de pe unele invitatii inseamna smoking, o tinuta greu de gasit la un nivel calitativ inalt si, mai ales, costisitoare daca este achizitionata.

iTUX propune solutii vestimentare la indemana, prin intermediul unui site care ofera spre inchiriere tinute de ceremonie. Brandul lanseaza domnilor invitatia de a intra pe itux.ro de fiecare data cand vor sa participe la un eveniment elegant. Online isi vor putea pregati o tinuta completa, formata din sacou, pantaloni, camasa, pantofi si alte accesorii. Dupa purtare, vor returna produsele prin intermediul unui curier, fara a face vreun pas si fara a se deplasa de la domiciliu.

A inchiria este mult mai convenabil decat de a investi intr-o tinuta, un lucru pe care doamnele l-au descoperit de ceva vreme. Cum pentru domni shopping-ul este adesea o corvoada, soluția iTUX, dedicata exclusiv publicului masculin, are cateva avantaje esentiale:

-unica solutie facila (care nu necesita deplasare) la intrebarea „cu ce ma imbrac?”

-varietate: 500 de produse ce pot fi inchiriate, de la costume de ceremonie, la camasi, pantofi sau alte accesorii. Pentru costume, sunt disponibile 10 modele, in nuante diferite de negru si albastru, gri, plus alte modele speciale si 10 modele de sacouri, disponibile pentru masuri intre 44 si 60.

-usurinta – sunt doar 4 pasi: alegi online, iei propriile masuri, comanzi, returnezi;

-accesibilitate: costurile de inchiriere incep de la 400 de lei;

-rapiditate: costumul sau tinuta ajung cu o saptamana inainte de eveniment;

-prin intermediul site-ului, se poate comanda la nivel național.

Businessul are si o latura offline: cei care vor sa inchirieze pot veni in showroom-ul iTux din Bucuresti. Tot in showroom au posibilitatea de a comanda un costum pe masura sau sa cumpere unul dintre produsele existente.

iTux

Produsele

Costumele iTUX sunt mixul perfect intre tiparul slim, modern, calitatea materialelor din Italia si Marea Britanie si manopera prestigioasa a italienilor. iTUX a creat colectia in colaborare cu Zenonni Su Misura, brand cu peste 12 ani de experienta in realizarea costumelor si a camasilor de barbati.

iTux

Echipa iTUX

Afacerea este lansata de Simona Hulber, designer si consilier vestimentar care coordoneaza latura creativa a businessului, Ana-Maria Varvara, antreprenor, care se ocupa de dezvoltarea businessului si Alexandru Nestian, pasionat de moda masculina si cu experienta in online si in marketingul brandurilor de fashion masculin.

Simona Hulber este un pionier pe segmentul de vestimentatie masculina made to measure, fiind unul dintre fondatorii Zenonni Su Misura, primul business de acest tip aparut in Romania. Ea este cunoscuta si datorita contributiei aduse stilului masculin in cei 17 ani de experienta in crerea de colectii vestimentare in cadrul Bigotti, Artigiani, Cavaliere, Hulber Shirts, precum si pentru alte branduri locale sau internationale.

iTux

Contact:

Project manager: [email protected]

PR: [email protected]

Website: www.itux.ro

iTux

iTux

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *