O noua colectie H&M dedicata barbatilor, in colaborare cu G-Eazy

O noua colectie H&M dedicata barbatilor, in colaborare cu G-Eazy

H&M anunta cu entuziasm o noua asociere in exclusivitate, sub marca G-Eazy x H&M, o colectie de piese esentiale destinate barbatilor, recomandate de catre unul dintre cele mai sonore nume din industria hip-hop. G-Eazy, artist si producator, castigator al mai multor discuri de platina, care isi lanseaza in intreaga lume noul album denumit “The Beautiful & Damned”, a lucrat indeaproape cu echipa H&M pentru a crea noile piese must-have ale sezonului de primavara, sub amprenta sa personala. Colectia G-Eazy x H&M se lanseaza pe data de 1 Martie, atat in magazinele H&M din intreaga lume, cat si online.

Stilul meu este totodata ai semnatura mea, parte a creativitatii personale si a felului de a ma exprima ca si artist. Sunt extrem de incantat de aceasta colaborare si abia astept sa o impartasesc cu oamenii din intreaga lume” declara G-Eazy.

G-Eazy este o prezenta extrem de captivanta, in acest moment el dand tonul in moda masculina, iar oportunitatea de a lucra cu el ne-a facut o deosebita placere. Apreciem extrem de mult modul in care artistul combina piese vestimentare in culori puternice inspirate din stilul urban cu costume in carouri avand taieturi si linii precise. Asteptam cu nerabdare sa dezvaluim mai multe detalii legate de aceasta colectie” declara Andreas Lowenstam, Director de Creatie H&M.

O noua colectie H&M dedicata barbatilor, in colaborare cu G-Eazy

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *