O. ce veste minunata!

O. ce veste minunata!

La exact 3 ani de la lansarea primului tricou sub marca The Stories of O., Ovidiu Muresanu ne face o surpriza si ne propune un nou tricou potrivit sarbatorilor de iarna, tricoul O. ce veste minunata! Lansat in ajun de Mos Nicolae si doar cu cateva saptamani inainte de Craciun, O. ce veste minunata! continua povestea tricourilor cu jocuri de cuvinte plasate in jurul literei O. Caligrafia ii apartine si de aceasta data Marinei Moldovan, de la Skin Deep, la fel ca in urma cu 3 ani, cand aparea primul tricou al seriei, tricoul O. brad frumos!

O. ce veste minunata!

Ambele tricouri pot fi cadouri minunate pentru cei dragi, de Craciun, sau pot fi purtate la colindat, in seara de Ajun.

„Asa cum v-am obisnut, aceasta colectie capsula este realizata din cele mai bune materiale – am ales un bumbac organic alb, si ea include un nou joc de cuvinte ce porneste de data asta de la un colind celebru: O. ce veste minunata! Asta pentru ca mi-am dorit sa celebrez din nou sarbatoarea Craciunului, care imi este cea mai draga, pentru ca ne aduce pe toti mai aproape. Sper sa fie o surpiza placuta pentru voi, la 3 ani de la lansarea primului meu tricou, ce a avut un succes asa de mare incat m-a determinat sa continui acest proiect si uite ca acum am ajuns la al 7-lea tricou al seriei. O ce veste minunata!, nu-i asa?

Tricoul in editie limitata O. ce veste minunata! este disponibil, incepand de astazi, pentru comenzi online, pe shopul online al lui O. – TheStoriesofO.ro dar si pe Molecule F, la pretul de 298 de lei.

Tricourile sunt manufacturate din bumbac organic alb si sunt unisex, fiind disponibile in masurile S si M si L.

Vreau sa le multumesc totodata mult prietenilor mei care mi-au fost alaturi la sedinta foto si la impodobirea bradului:

Cerina Ratiu

Noemi Meilman

Avi Meilman

Tiberiu Capudean

Claudiu Enescu

Laura Lazar

Vicentiu Butoi

O. ce veste minunata!

O. ce veste minunata!

O. ce veste minunata!

O. ce veste minunata!

Fotografiile au fost realizate la Conglomerat Space de catre Alexandru Rosieanu. Le multumim si celor de la Heartwood.ro pentru sprijin!

Materialul video il gasiti AICI si a fost realizat de Alexandra Ungureanu.

Va multumesc si voua si va doresc sa aveti niste sarbatori minunate alaturi de cei dragi. Cu multe povesti frumoase, desigur! Pentru intrebari legate de colectia O. ce veste minunata! ma gasiti aici.

LOve,

 O.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *