pic10178

Noutati DIOR pentru August

Pentru ultima editie de vara, echipa Dior ne recomanda un produs spectaculos de skincare!

One Essential City Defence, primul scut de protectie impotriva toxinelor – UV & Poluare – invizibil pe piele, blocheaza: generarea toxinelor de poluare prin formula anti-aderare, anti-penetrare, anti-oxidare.

Acest produs protejeaza de toxinele produse de razele UV, oferind cel mai bun grad de protectie (SPF 50  PA++++); previne asfixierea celulelor de catre toxine prin acumulare si mentine stralucirea naturala, prospetimea si efectul sanatos, instant si pe termen lung.

Se aplica peste crema obsnuita de ingrijire si este travel friendly :)

DiorShow

In ceea ce priveste make-up-ul, echipa Dior, ne recomanda Diorshow Mascara – Noul Diorshow Mascara ce reproduce volumul ajustabil profesional din Backstage. Noua formula dubleaza volumul genelor oferind in acelasi timp protectie si efect reparator.

Textura cremoasa este protejata de uscare datorita unui sistem inovator de “BLOCARE A AERULUI”.
Cu peria sa legendara, aplicarea incepe cu varful periei pe toata lungimea genelor  apoi aplicati cu miscari de zigzag de la baza genelor spre varful acestora.

DiorShow

5 couleurs designer – Aceasta este paleta tutelara a make-up artist-ului! O combinatie de texturi si culori diferite ce permit crearea unui machiaj Dior de pe catwalk in 5 pasi simpli.

DiorShow

Diorshow Proliner Waterproof – Primul contur de ochi hibrid ajustabil! Usor de aplicat, aluneca delicat creand linii cu aspect de tus. Permite crearea unor linii modulare cu efect natural sau spectaculos. Rezistenta indelungata si waterproof. Este disponibil in 6 nuante Backstage!

DiorShow_RBB_BrowStyler_F39

Diorshow Brow Gel – Printr-un singur gest, acest nou instrument foarte inteligent stilizeaza natural sprancenele conferind ochilor un aspect definit.
Peria pieptan elibereaza cantitatea potrivita de gel-serum. Pentru a contura, defini si evidentia sprancenele fara aspect lucios.
Vine in 3 nuante: trasnparent universal si alte 2 nuante de maro profund si blond.

DiorShow

pic13579

Dior

Pentru parfumerie, in luna august mizam pe un parfum intens, cu o rezistenta mult mai mare, si astfel, echipa Dior prezinta liniile de corp:
Atat linia de corp Dior Addict, cat si cea Dior Homme folosesc ingredientul cheie al fiecarei linii, iasomia, respectiv irisul, pentru a oferi un efect intens si de durata parfumurilor.

Linia de corp Dior Addict – O linie de baie senzoriala si atragatoare, un ritual ce rasfata simturile si intensifica parfumul.

Este compusa din:

  • Laptele de corp este proaspat si delicat cu extract calmant de iasomie
  • Spray de corp satinat cu formula laptoasa pentru hidratare improspateaza piele
  • Deodorant parfumat

Dior HommeLinia de corp Dior Homme – O noua aroma specifica liniei de baie DH pentru a spori placerea // senzatia de prospetime  a ritualului zilnic Dior Homme.

Combina notele reconfortante cu cele senzuale de Iris  din Dior Homme si prospetimea citricelor din DH Cologne.

Este compusa din:

  • Gel de dus
  • Balsam After-Shave
  • Deodorant Spray
  • Deodorant roll-on

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *