Noutati de la DIOR in ianuarie si februarie

La inceput de an 2013, marca Dior a pregatit o serie de noutati pentru pasionatele de makeup & beauty.

In luna ianuarie, focus-ul cel mai mare este pe relansarea gamei Capture Totale, insotita de o noua  muza: Eva Herzigova.

Eva Herzigova pentru DiorCAPTURE TOTALE a initiat un nou complex Longoza-Cellular™ care concentreaza ingrediente naturale active cu proprietati exceptionale anti-imbatranire. Efectele sunt resimtite la toate nivelurile pielii, de la cel mai profund pana la cele superioare, unde acesta reconstruieste tesaturile biologice pentru rejuvenarea completa a pielii. Astazi, Centrul de Inovatie Dior combina Longoza cu Secale c., o substanta purifianta si concentrata din moleculele active responsabile pentru coeziunea mecanica si rezistenta plantei in stare naturala. In acelasi mod, in interiorul pielii aceasta este capabila sa identifice activitatea celor mai adanci celule, esentiale pentru structura globala si coeziunea pielii, pentru o actiune anti-imbatranire infinit mai puternica, resimtita in toate straturile pielii.

Zi dupa zi, gama de tratament CAPTURE TOTALE ajuta la resconstruirea pielii din celule stem hipodermale. Tesutul biologic este legat fibra cu fibra si celula cu celula, pana la suprafata, pentru a reconstitui perfect arhitectura pielii si a reda tenului fermitate totala.

SER CONCENTRAT MULTI-PERFECTION

Ultra-concentrat in ingrediente anti-imbatranire, acest tratament reda delicatetea si netezimea pielii, si corecteaza in profunzime chiar si cele mai serioase semne vizibile ale imbatranirii.

Dior concentre multi-perfectionSe recomanda aplicarea dimineata si/sau seara.

TRATAMENT PENTRU OCHI MULTI-PERFECTION

Acest fluid delicat si matasos netezeste pielea, redand fermitatea si luminozitatea in zona ochilor.

capture totaleSe recomanda aplicarea dimineata si seara.

ONE ESSENTIAL

Cel mai bun tratament universal de regenerare celulara de la Dior elimina miliarde de tioxine, care sunt dusmanii unui ten tanar, pentru a stimula o regenerare exceptionala si a potenta efectele complexului de ingrediente active anti-imbatranire.

one essential

FOND DE TEN SERUM CU EFECT STRALUCITOR  SPF 15

Textura serum ultra-catifelata a FONDULUI DE TEN CAPTURE TOTALE SERUM este imbogatita cu Complexul Longoza-Cellular™. Zi dupa zi, pielea este mai neteda, mai ferma si mai uniforma, recapatandu-si stralucirea si luminozitatea specifice tineretii.

Capture Totale Serum de teintIn februarie, o noua lansare este DiorShow Iconic Overcurl impreuna cu 14 farduri mono, in nuante noi, minunate. Muza: Natalie Portman.

Natalie Portman pentru DiorIn 2013, casa de moda de pe Avenue Montaigne isi concentreaza toate energiile in universul backstage, pentru un nou produs minune: mascara DiorShow Iconic Overcurl. Dior este un brand dedicat inovatiei, care de-a lungul anilor a invatat din experientele backstage in incercarea de a gasi o tehnica profesionala extrem de eficienta pentru a adauga volum si curbare genelor. Eficacitatea radicala a firelor naturale si a uneltelor de curbare au constituit inspiratia pentru acest nou mascara. Performanta? De a remodela privirea, cu un efect uluitor de volum si curbare. O metamorfoza instanta, pentru priviri uluitoare.

diorshow iconic overcurlNascut din intalnirea dintre o perie profesionala curbata si formula K-Polymers cu o memorie de crestere a volumului si definire a formei, Diorshow Iconic Overcurl ingroasa genele dintr-un singur gest, creand o curba mai spectaculoasa cu fiecare zi.

Diorshow Mono, o explozie de culori artistice

Apetisante cu motivul logo-urilor in relief, culorile realizate de Tyen (Director de Creatie la Dior Makeup) dau tonul unor priviri la moda, traversand toata gama creativa de emotii: de la curajoase si jucause la sofisticate.

– clasice, naturale, indispensabile, nuantele Nude creeaza un look fara cusur, discret, pentru un aspect impecabil.

– amuzant, fresh si funky, nuantele Pop disponibile in blocuri de pigmenti colorati: stralucitoare, electrice si intense.

– seducatoare, senzuala, hiponotica, paleta Smoky permite diverse variatii pe tema privirilor smoky, misterioase, sublime.

Aceste culori extrem de cautate sunt disponibile in doua variante de finisare:

- una pentru zi, extrem de usoara, realizata prin aplicarea cu un capat de burete uscat;

- o culoare vibranta, intensa, cu reflexii fermecatoare, atunci cand este aplicata cu un capat de burete umezit.

Diorshow Art Pen, trasarea unor trasaturi puternice  

O linie grafica, o virgula frumoasa, un ochi de felina futuristic…Semnatura emblematica a prezentarilor de moda Dior din fiecare sezon este o linie neagra trasata cu tus. Diorshow Art Pen este o influenta backstage care revolutioneaza uneltele profesionale, imbinand textura de gel (care poate fi clatita cu apa calda) cu un aplicator caligrafic a carei alunecare profesionala si rezistenta exceptionala vor trasa o linie neagra uluitor de intensa.

Diorshow Flash Corrector (creionul de retus)

Acesta corecteaza intr-o secunda micile scapari si greseli de machiaj.

Magic si distractiv, acest boost de creativitate ofera mana libera sa indrazniti cele mai spectaculoase machiaje.

Efectul retusurilor foto: dintr-o singura miscare, acest corector de mare precizie sterge, ajusteaza si corecteaza greselile de eyeliner, mascara sau ruj.

    Comments (1)

    […] cum va spuneam in articolul de ieri, Dior se pregateste sa lanseze cateva produse destinate iubitoarelor de makeup si […]

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *