Noul D-Initial Pen de la S.T. Dupont

Noul D-Initial Pen de la S.T. Dupont

Noul D-Initial Pen de la S.T. DupontProportii ideale, rafinament si unicitate

Instrumentele de scris pe care le folosim zi de zi spun despre noi mai multe lucruri decat ne putem imagina, mai ales atunci cand incapsuleaza ani de expertiza si traditie a artizanilor S.T. Dupont.

Noul D-Initial Pen de la S.T. Dupont

Instrumentele de scris D-Initial

Corpul cilindric al instrumentelor de scris D-Initial se asaza natural si usor in mana, avand greutatea si proportiile ideale, pentru a oferi o experienta relaxanta si placuta utilizatorului. Cele doua instrumente de scris S.T. Dupont, rollerball si ballpoint, sunt realizate din alama. Agrafa plasata pe capac le ofera acestora o latura practica, pentru a sustine intreaga experienta unica si placuta, pe care S.T. Dupont o ofera fiecarui purtator al produselor sale. Atentia la cele mai mici detalii nu lipseste nici de aceasta data, iar acest aspect este infatisat prin prezenta blazonului S.T. Dupont pe agrafele accesoriului D-Initial.

Piesele D-Initial scot la iveala pasiunea pentru scris. Fiecare semnatura sau cuvant asternut pe hartie devine o adevarata opera de arta, gratie gelului utilizat, care face ca fiecare miscare sa fie una lejera, naturala. Lucrate cu o atentie deosebita, aceste instrumente de scris au o amprenta unica, datorata materialelor exceptionale pe care le au in compozitie, dar si procesului manual de confectionare, in atelierele S.T. Dupont din Franta.

Inspiratie

Jackie Kennedy a adorat brichetele S.T. Dupont, iar in ​​1973 a ales un stilou care sa se potriveasca brichetei sale. Astfel, a luat nastere o noua piesa clasica si cunoscuta a brandului. Astazi, S.T. Dupont prezinta noul instrument de scris D-Initial, accesoriul ideal atat pentru barbatii, cat si pentru femeile care apreciaza rafinamentul si caracterul pretios al creatiilor brandului francez. Adus in actualitate, pixul vorbeste despre eleganta deceniilor trecute si despre luxul de care se va bucura fiecare purtator al acestei piese.

Tonurile potrivite personalitatii sau starii tale

Instrumentele de scris ale colectiei D-Initial vin in doua tonuri, oferind utilizatorului posibilitatea de a alege instrumentul in nuanta potrivita propriei personalitati. Combinatia dintre negru si auriu imbina si celebreaza stilul si luxul desavarsit. Imbinarea dintre negru si crom vorbeste despre eleganta simplitatii, accentuand finisajele metalice ale pixului S.T. Dupont.

Despre S.T. Dupont

Accesoriile de scris S.T. Dupont sunt proiectate, lustruite si asamblate manual in atelierele Dupont din Faverges, Franta. Fiecare piesa a colectiei este unica si identificata printr-un cod gravat pe agrafa capacului. S.T. Dupont produce articole de lux din 1872, fiind furnizor pentru regi, imparati, maharajahi si bancheri. Colectiile S.T. Dupont includ brichete, instrumente de scris, articole din piele, ceasuri si parfumuri. Toate produsele sunt fabricate din materiale de cea mai buna calitate, sunt supuse unui control riguros al calitatii si reprezinta creatii unice prin simbolurile utilizate, prin eleganta si frumusetea rafinata a acestora, pentru ca tu, purtatorul S.T. Dupont, sa te bucuri de o experienta desavarsita.

Noul D-Initial Pen de la S.T. Dupont

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *