marks&spencer 1

Noua colectie de lenjerie intima de la Marks & Spencer este cadoul ideal de Craciun!

Craciunul acesta, surprinde-o cu noua colectie de lenjerie intima si cu hainele de casa si pijamalele confortabile de la Marks & Spencer!

Colectia de lenjerie intima cuprinde articole contemporane, inovative si pline de feminitate, care o vor face sa se simta fabulos in perioada Sarbatorilor – de la sutienele brodate sau din dantela, pana la nelipsitele seturi colorate. O colectie confectionata cu materiale de inalta calitate, creata special pentru a scoate in evidenta formele si pentru a oferi confort.

Materiale de sezon cu dantela sclipitoare sunt introduse in colectia Body Sparkle, aducand o noutate in sertarul de lenjerie intima. Colectiile imbina stilul glamour cu cel contemporan prin folosirea elementelor dramatice din dantela, din voal delicat sau din broderie complex. Autograph este o colectie luxurianta si accesibila ce propune o gama de materiale fine, delicate si luxuriante precum matasea, dantela, dar si broderii ornamentale.

Pe masura ce serile devin mai friguroase, va propunem o alternativa confortabila de a va petrece timpul in interior, cu hainele de casa si pijamalele Marks & Spencer. De la camasile de noapte din satin, la clasicele pijamale cu rever si rochiile pufoase, exista o marime, un stil si o silueta potrivita pentru oricine. Seturile asortate pentru familie cu imprimeuri specifice si sloganuri amuzante sunt esentiale in perioada Sarbatorilor.

Lenjeria modelatoare este un punct de interes pentru femei in sezonul de party-uri. Aceasta nu doar ca te ajuta sa obtii o silueta mai supla, dar face ca hainele sa arate mai bine si ofera siguranta de care ai nevoie. Aceasta colectie ofera o varietate de solutii, de la sutiene cu decupaje cu posibilitati multiple de purtare, la body-uri elegante.

Fie ca vei cumpara pentru tine sau vei primi un cadou de la cineva drag tie, iubeste-te pe tine si lenjeria pe care o porti in acest sezon cu Marks & Spencer!

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *