Manokhi

Nou pe Molecule F: MANOKHI sau reprezentantul unui look leather luxe fara cusur

Manokhi

Molecule F isi extinde portofoliul cu un brand nou: MANOKHI – marca unui stil indraznet si asumat, care redefineste luxul prin piese new age indraznete si design statement.

Manokhi

Manokhi

Manokhi

Manokhi

MANOKHI intra pe Molecule F cu o selectie de haine si accesorii din piele, piese statement capabile sa transforme orice tinuta intr-o aparitie de forta.

Manokhi

Manokhi

Manokhi

Realizate din piele si accesorii de cea mai buna calitate, creatiile MANOKHI sculpteaza siluete voluptoase cu precizia lucrului facut de mana. Fiecare piesa este construita atent, punandu-se accent pe detalii si finisaje lucrate impecabil.

Manokhi

Manokhi

Manokhi

Calitatea ireprosabila a pieselor, modele ingenioase, versatilitatea cromaticii ce abunda in culorii tari, sunt doar cateva din motivele pentru care MANOKHI este un nume cu rezonanta, deja consacrat de aparitiile de scena sau presa a mai multor vedete autohtone precum Inna, Antonia sau Loredana in cercurile de „cunoscatori”. Molecule F va aduce aceste piese de „catalog” la doar un click distanta. Puteti naviga in selectia Molecule F, chiar din imaginea de homepage „All leather, all violent” sau din sectiunea de designer MANOKHI.

Antonia
Antonia wearing Manokhi

 

Antonia
Antonia in Manokhi

 

Antonia
Antonia

 

Gina Pistol
Gina Pistol wearing Manokhi

 

Inna Snapchat
Inna wearing Manokhi

 

Inna
Inna wearing Manokhi

 

Lora
Lora wearing Manokhi

MANOKHI, reprezentantul perfect al unui look leather luxe fara cusur este prezent pe Molecule F cu o selectie cuprinzatoare de itemuri cu personalitate. Fuste creion sau clos, rochii cu detalii metalice, accesorii budoir sau pantaloni scurti, in intregime din piele, in intregime spectacol.

Manokhi

Manokhi

Fiecare piesa in parte reprezinta un personaj in sine, fie ca ne referim la fustele cu centuri multiple Dita, la cele structurale Loraine sau la topurile Riri cu spate gol; toate acestea presupun o putere de seductie aparte si un stil personal exersat.

Manokhi

Manokhi

Manokhi

Manokhi

Accentele burlesque sau s&m se regasesc si in accesoriile extrem de chic precum clutch ul Karl, un detaliu de sofisticare in forma unei sticle de parfum, conceput din piele texturata (stil crocodil).

Manokhi

Manokhi

Manokhi

Din selectia Molecule F nu putea lipsi detaliul cool, asa ca pagina MANOKHI acomodeaza si accesorii precum gulerul Smart sau rucsacul Carrie in oranj crocodil, accesorii perfecte pentru elevarea la un stil cu unicitate.

Credit foto: Marius Baragan

Manokhi

Manokhi

Manokhi

Manokhi

Manokhi

Manokhi

 

Va invitam pe Molecule F!

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *