noblesse 2017

Noblesse Interiors – Mobila cu personalitate

Esti pasionat de design interior? Daca da, trebuie sa vizitezi Showroom-ul Noblesse Interiors din Str. Sfintilor, nr.7, din Bucuresti. Noblesse Interiors este continuarea unei povesti de succes inceputa acum 14 ani. Acesta are un nou look, reinventand fiecare incapere dupa noile tendinte.

Colaborarea cu cei mai importanti producatori internationali transforma Noblesse Interiors in curatorul celor mai frumoase colectii semnate de marii designeri ai lumii, caracterizate prin diversitate stilistica, intr-o tendinta eclectica si atemporala, plina de creativitate si armonie. Specializati atat in proiecte rezidentiale, dar si in cele comerciale si pentru birouri, consultantii Noblesse sunt, dincolo de profesionisti, creatorii unei ambiante unice care reflecta povestea fiecarui proprietar in parte.

Noi ne-am indragostit de colectiile lor si am selectat cateva piese pe care le poti vedea mai jos.

CAMERA GALLERY:  Pentru amenajarea acestui dining expertii Noblesse Interiors au ales produse in stil Art Deco, versatile si binevenite in orice ambientare. Colectia Heritage este sinonima cu stilul si eleganta, in care gustul si inovatia nu urmeaza tendinta, ci sunt creatorii acesteia. Aceasta colectie si piesele unicat au fost gandite si create pentru un stil de viata sofisticat, fara a uita insa de placerea si confortul casei. Culorile naturale, liniile curbe si personalizarea pieselor creeaza o ambianta eleganta si imbietoare, cat si sentimentul pasirii intr-un tablou superb. Piesele acestei colectii sunt realizate din selectii de lemn de calitate superioara, in special cires, conferind interioarelor un aer aparte. Fiecare piesa este o adevarata opera de arta, designer-ul Lorenzo Bellini realizand cu maiestrie echilibrul dintre linii, confort si functionalitate. Aceasta colectie iti va transforma casa intr-un decor special, in cadrul caruia formele clasice sunt reinterpretate.

showroom-noblesse-interiors-sala-gallery-palatul-noblesse-4

showroom-noblesse-interiors-sala-gallery-palatul-noblesse-7

showroom-noblesse-interiors-sala-gallery-palatul-noblesse

CAMERA DUCESEI: Iti prezentam o incapere conceputa Prêt-à-Porter si amenajata in stil eclectic luxury cu produse marca Poltrona Frau. Pornind de la profilatura si stucaturile alese si pana la perfectiunea pieselor de mobilier Poltrona Frau, admiram impletirea dintre cercetare si mestesug si dintre pasiune si fler. Brand-ul Poltrona Frau reprezinta articole atemporale, piese statement, iconice, best-seller-uri si garantia celor mai inalte standarde de calitate, bucurandu-se de recunoastere in plan international. Canapeaua Grantorino din Showroom-ul Noblesse Interiors este realizata din doua tipuri de piele, este modulara, are perne dehusabile si prezinta un design deosebit. Pe langa aspectul estetic special, canapeaua are si un scop practic, unul dintre brate fiind destinat depozitarii.

Fotoliul Mamy Blue este realizat din material textil, cu zona de sezut cu memorie si prezinta facilitatea unei structuri rotative. Acesta se poate asocia cu Pouf-ul Mamy Blue, fiind realizat tot din material textil. Piesele colectiilor Poltrona Frau se disting prin frumusetea si simplitatea celor mai bune textile si prin cea mai fina piele din Europa, generand cate o poveste, cate o emotie pentru fiecare piesa in parte.

Aceste piese de mobilier, ideale pentru mobilarea oricarui living, pot fi asortate cu usurinta cu cele doua masute de cafea, cea joasa fiind alcatuita din marmura si cea inalta din sticla; ambele masute au picioare de lemn.

R-0004

showroom-noblesse-interiors-camera-ducesei-palatul-noblesse

CAMERA CAVALERULUI: Biroul unui gentleman trebuie sa fie o declaratie de stil si clasa. Un decor masculin de inspiratie British, cu accente vanatoresti care reuseste sa redea o atmosfera pe placul oricarui barbat. Acest birou contemporan este caracterizat prin culori masculine si mobila italieneasca de esenta tare. Conceptul propus de designerii Noblesse Interiors este ideal atat pentru case cat si pentru apartamente

HRS__1853-HDR

HRS__1848-HDR

HRS__1856-HDR

Tot mobilierul si obiectele de decor ce compun camerele palatului Noblesse pot fi achizitionate cu o programare prealabila. Pentru o viitoare renovare, cel mai probabil curand, asa cum ne-a obisnuit Mirela, noi ne-am ales vitrina in stil Art Deco, din Colectia Heritage.

vitrina art deco

Text: Miruna Tarabega

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *