cover-2

M&S – Noile colectii de toamna 2020

In aceasta toamna, Marks & Spencer ofera o colectie contemporana, eleganta intr-o paleta de culori calde si piese destinate sa devina favoritele acestui sezon. De la rochii midi, fuste cu imprimeuri si jerseuri jucause cu o estetica sport, pana la imbracaminte confortabila si denim clasic produs in mod sustenabil, colectia reflecta modul in care femeia moderna isi construieste garderoba.

Stilul lejer este elevat de imprimeuri grafice, carouri sau flori vibrante. De-a lungul colectiilor, materialele sezoniere sunt esentiale, oferind lana, denim, catifea sau matase, cu o perspectiva proaspata asupra garderobei de toamna. Silueta relaxata este sustinuta de piesele esentiale pentru tehnica de layering, de stilul modern inspirat de utilitate si de imbracamintea pentru exterior atemporala, precum jachetele cu puf sau pene si paltoanele ce accentueaza talia.

articol

Paleta de culori este dominata de albastru, nuante de fructe de padure sau gri ce se alatura tonurilor pamantii de maro, ruginiu si tonurilor picante de ocru si teracota. Colectia promoveaza versatilitatea, impreuna cu piesele de baza usor de purtat, ancorate in garderoba de sezon.

Rochia midi este sarbatorita in aceasta toamna ca piesa de tranzitie perfecta – usor de purtat, rochia ce se leaga in talie reprezinta pata de culoare a acestui sezon, cu imprimeul sau vibrant saptezecist sau imprimeul floral, oferind o silueta flatanta sustinuta de gulerul inalt si manecile lungi. Poarta rochia midi alaturi de tricotajele preferate, cu un blazer clasic sau cu un palton.

Odata cu sosirea toamnei, tricotajele ofera un stil relaxat si confort in diverse stiluri. Pregateste-ti garderoba pentru intoarcerea cardiganului, unde siluetele alungite sunt combinate cu tricotaje din lana sau bumbac, in nuante de galben, lila sau bej.

Calitatea se reflecta in piese usor de purtat, cum ar fi fustele midi, oferind stiluri clasice pe tot parcursul sezonului. Mixeaza-le cu un tricou clasic si cu o pereche de mocasini, sau cu un pulover si o pereche de botine, pentru un look fresh.

Piesele din denim, disponibile intr-o gama larga de stiluri si dimensiuni la o valoare excelenta, reprezinta fundamentul perfect pentru constructia outfiturilor de toamna. Folosind bumbac sustenabil ca parte a initiativei Better Cotton, mii de fermieri sunt sprijiniti si beneficiaza de practici sustenabile.

articol2

Marks & Spencer ofera piese de calitate si elegante pentru toamna, la preturi excelente pentru a rezista in acest sezon si in cele ce urmeaza.

Articolele sunt disponibile in magazinele Marks & Spencer din Bucuresti si Timisoara, dar si online.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *