MORODANday: treat or trick ?

 

 

 Sunt in majoritatea timpului atenta la alimentatia mea insa, pentru ca traiesc intr-o societate de consum plina de ispite si pentru ca sunt o gurmanda, mi se mai intampla sa ajung la un fast food sau la o cofetarie.

 

 

 

 

 

Treaba asta cu prajiturelele este destul de noua pentru mine. Pana sa ajung la venerabila varsta de 26 de ani, adica anul trecut, mancam o astfel de bomba dulce o  data pe an. Acum imi doresc sa fac asta o data la 2 minute.

 

 

 

 

 

 

 

 Ma uit la film cu prajiturici langa mine, mananc inghetata Ben & Jerry cand ma uit pe v play, de la Starbucks cumpar cheese cake nu latte iar aluaturile sub forma unor croissante si tarte sunt dependentele mele.

 

 

 

 

 

 

 

 

Preferatele mele sunt prajitura Bucuresti, tartele cu fructe si tot ce contine ciocolata densa.
Acum cativa ani cand auzeam despre astfel de practici, ma ingrozeam instant,  mi se pareau comune si disperate.

 

 

 

 

 

 

 

Iata ca, desi cei din jur imi spun ca sunt un personaj si disperata n-am fost niciodata cu adevarat (Ok, bine, poate doar atunci cand ma luptam frenetic sa pun mana pe ultima geanta Phillip Lim) totusi am ajuns sa visez prajiturele.

 

 

 

 

 

 

 

Duminica am un ritual. Alerg (impropriu spus) pana la cel mai apropiat bistro, Rue du Pain in cazul actual, sau un French Bakery mai retras si savurez cateva mici tarte.Dupa care mi-e rau de la atata dulce si inebunesc de nervi.

The end.

 

 

 

Mi-a placut mult vesta semnata Lucian Broscatean, pe care am purtat-o si bratara cu statement uber powerful de la o-pose. Feminin si delicat langa dur si puternic. My fav combination.
Shop them on Molecule- F! 
Pe curand,
Ana

 

 

Mai multe despre MORODANday cititi aici.

Mai multe despre Ana pe blogul ei High Street Cardigans.

 

 

    Comments (2)

    Rochia-vesta, bratara, pantofii, prajitura aia cu tarte pe care o zaresc sunt absolut divine!leti.ro

    […] Dear YOU, I have to runnnnn and find ten outfits in two hours. Xanaxxxxx Read this story on Molecule F.com  I loooveeee Lucian Broscatean!!! . TagsAna Morodan Cerina Ratiu High Street Cardigans […]

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *