MORODANday: Sometimes the magic light comes from a very refined cup

Am avut o sclipire azi si am gasit un titlu metaforic pentru postare. Si aia a fost. S-a dus. Kaput. Era o sclipire, Dumnezeului, gata!

Ana

AnaAnaAcum, vreti sa va spun cum mi-am uitat sutienul acasa? Stiti si voi, noi, femeile cu sanii mari si spatele mic, avem sutiene speciale pe care, evident, le gasim greu. Si nici nu arata ca cele de la Victoria’ s Secret…Da, viata-i cruda.  De fapt, cand realizez ca niciodata nu am stat la coada si ca de fiecare data scap fara amenda, imi dau seama ca exista egalitate. Doar ca nu ma pot imbraca in stilul Celine…#youwerealittleunfairheremothernature

Ana

Ana

Anyway, mi-am uitat sutienul acasa, deci  am improvizat alaturi de Veronica si Silvia (activitatea zilnica de care ai parte cand faci ce facem noi) si m-am infasurat cu o fasie alba de material foarte Jesus-like.

Ana

Ana

Ana

A, da, sclipirea aia din titlu…Era vorba despre Cup&Candle, un concept foarte lady-like de decoratiuni. Cescutele alese pe spranceana-oameni alesi pe spranceana, zic de Victoria & Albert, Villeroy & Boch si alti facatori de portelan (asta o fi termenul?Nu, banuiesc, dar ma intelegeti voi #sayyoudo!) sunt umplute cu ceara naturala aromata, transformadu-se in lumanari. #tadaaa

Ana

Ati priceput?Nu doar ca faceti rost de o lumanare, plecati acasa si cu o ceasca chic. Noi, femeile cu sani mari sau fara, iubim ceaaaaaiul.

De cand cescutele sau ochelarii au devenit un deco trend, am cam fost un mix-match. Asadar,  Cup&Candle vorbeste exact limba mea home deco.

Ana

Kiss kiss bang bang!

Mai multe despre MORODANday cititi aici.

Mai multe despre Ana pe blogul ei High Street Cardigans.

Photo credit: Silvia Postolatiev

Oufit: Rhea Costa dress, available in Molecule F‘s Showroom.

 

 

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *