MORODANday: Molecule’s Fair Lady

Cliseu sau nu, imi plac florile. Mie si celorlalte cateva milioane de femei din lumea larga.
Ana-Maria Morodan poarta o rochie Alina Botea cu imprimeu cu libelule
M-am mutat din casa parintilor mei la 16 ani cu promisiunea facuta maica-mii ca voi avea mereu flori proaspete in vaza. Au trecut 11 ani de atunci si n-a existat o zi in care sa nu se simta miros de crini sau hortensii in casa mea.
Ana-Maria Morodan poarta o rochie Alina Botea cu imprimeu cu libelule
Cand m-am mutat in Bucuresti unul dintre punctele “must” pe lista a fost sa identific piata de flori. M-am imprietenit cu floraresele si ele m-au invatat cum sa identific florile proaspete, cum sa le ingrijesc sa dureze mai mult timp si ce semnificatie poarta.
Ana-Maria Morodan poarta o rochie Alina Botea cu imprimeu cu libelule
Alaltaieri, cand am fost la piata de flori pentru doza saptamanala de hortensii mi-am amintit de piesa lui George Bernard Shaw “My Fair Lady” si de Eliza Doolittle.
Ana-Maria Morodan poarta o rochie Alina Botea cu imprimeu cu libelule N-o sa va plictisesc cu detaliile piesei caci o stim cu totii insa o sa va spun ce mi-a placut mie cel mai mult…privirea profesorului Higgins cand Eliza, imbracata in rochia alba, a aparut pe scari.
Ana-Maria Morodan poarta o rochie Alina Botea cu imprimeu cu libelule Mi-a placut sa ma transpun putin in rolul Elizei. Rochia imaginata de Alina Botea a fost perfecta. Usoara, fluida si optimista.
Ana-Maria Morodan poarta o rochie Alina Botea cu imprimeu cu libeluleShop it on Molecule F!

Mai multe despre MORODANday cititi aici.

Pe lunea viitoare,

Ana

Photos by Claudiu Enescu – mauVErt
    Comments (1)

    […] it’s MORODAN day” project. For more chatting on this subject and today’s topic read my column on Molecule F (it will be live in a few minutes, we all had a wild weekend, patience people, be kind!) Now, I […]

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *