MORODANday: Micile secrete ale marilor pasiuni

M-am nascut in anii 80. Perioada pernitelor la umeri si a fustelor cu volane. Culori fluo (atunci li se spunea neon) si multe gablonturi cu trimitere religioasa. Dincolo de moda, ce retin eu exact este muzica pe care o auzeam in casa cand tata era in pauzele de muzica clasica. Aceelasi gen spre care am o atractie si astazi – 80’s disco pop.

 Ana-Maria Morodan poarta un body Lena Criveanu
Irene Cara, Bonnie Tyler, Sandra, Berlin, CC Catch, Billy Joel, Depeche Mode, Modern Talking si lista ar putea continua in acelasi repertoriu dar n-are rost sa va mai plictisesc, ati inteles ideea.
Desueta treaba, stiu. Dar I love them si pace.
But wait, there is more!
Ca sa ne facem de poveste de tot, I will let you in on another unfashionable secret
Ana-Maria Morodan poarta body Lena Criveanu
Cateodata, duminica dupa masa, apas Play pe lista intitulata poetic “Tata  se credea rockstar!” din Ipod, ma vestimentez ca Jennifer Beals in Flashdance si incep spectacolul. E cam singura miscare sportiva pe care o face o mica sedentara ca si mine.
Ana-Maria Morodan poarta un body Lena Criveanu
In genere astfel de reprezentatii se termina cu doamna Cristea (vecina de la etajul  2) batandu-mi frenetic in teava de la bucatarie.
Ieri a fost totusi magnific. M-am dat in spectacol chiar de fata cu doamna Cristea, care rememora si dansa melodiile din perioada in care tocmai se pensionase.
I-au placut mult melodiile insa cel mai tare i-a placut noul meu body de la Lena Criveanu. N-a inteles de ce il port descheiat si peste shorts dar i-au placut insertiile discrete de fire aurii ale materialului si manufactura impecabila (“Nu se mai fac lucruri de valoare astazi draga, totul e in serie, nu mai e nimic personal in vestimentatia voastra!”.
 
Si mie mi-a placut mult body-ul Lenei. E atat de feminin si delicat.
Ana-Maria Morodan poarta body Lena Criveanu  
Ma gandesc la el si o aud pe Irene Cara in background – “I wanna live foreverrrr…in body-ul de la Lena Criveanuuuu“.
P.S. I-a placut si lui Serban, deci e si sexy, pe langa feminin si delicat! Tadaaa
Shop it at Molecule F’s showroom! (Str. Dumbrava Rosie, nr. 12)
Pe lunea viitoare,
Ana
Photo Credit: Claudiu Enescu – mauVErt

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *