we_are_infinite

MOOGU lanseaza colectia de coliere pretioase cu zodii “We are Infinite”

In preambulul sarbatorilor de final de an, MOOGU lanseaza noua colectie de coliere pretioase cu simboluri zodiacale –  “We are Infinite”, guvernata de magia astrelor care duc mai departe dorintele secrete lansate in univers de fiecare dintre noi.

Realizate atat din argint, cat si din aur galben, roz sau alb, colierele cu insemnele zodiilor MOOGU se inscriu in sfera pieselor esentiale, care se potrivesc peste tot si care nu te limiteaza din niciun punct de vedere. Pot fi purtate cu aceeasi nonsalanta atat cu un tricou simplu, cat si cu o rochie de seara cu spatele gol, iar cand sunt agatate la gat, iti dau impresia ca si-au gasit in sfarsit locul. Sunt pretioase si delicate, insa imprumuta din forta universului pentru a te cuceri pe viata. Ceea ce este scris in stele, capata prin intermediul colierelor cu zodii MOOGU, o forma in egala masura pretioasa, palpabila si durabila. Magia este aici pentru a se infaptui si pentru a-ti aminti ca fiecare moment din viata este unic si nepretuit.

Colierele “We are Infinite” din aur si argint sunt mestesugite cu grija si atentie la detalii, in atelierul de creatie MOOGU, si pot sunt deja disponibile pentru comanda in sectiunea dedicata din e-shop – https://moogustore.com/category/we-are-infinite. Piesele din aur de 14K au un diametru de 1,5 cm si o greutate de 2,6 gr, iar cele din argint masoara aproximativ 2cm in diametru si cantaresc in jur de 2,3 gr. Fiecare dintre ele este prevazuta cu lant din aur sau argint si este ambalata in cutie cadou premium, si insotita de certificat de garantie.

Bijuteriile MOOGU sunt disponibile online pe https://moogustore.com/, in showroom-ul MOOGU (Str. Ion Brezoianu, nr.4, et.2) si in concept-store-ul Molecule-F – https://www.molecule-f.ro/.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *