Molecule PR meets Borealy.ro

Cadoul potrivit se afla pe Borealy.ro

Alege simbolul pretiozitatii si exceptionalului

bar_refaeli_rose_borealy 

Va invitam pe Borealy.ro sau in showroom-ul Borealy pe strada Popa Savu, noul membru in portofoliul de clienti Molecule PR. Borealy.ro este un business de referinta pe piata online a bijuteriilor si cadourilor premium. Elementele definitorii asociate brandului Borealy sunt abordarea diferita a comertului online, cu focus pe produsele premium si de lux cat mai diversificate, conceptul exclusivist, personalizarea si potrivirea cadourilor cu personalitatea destinatarului.

butoni_tonino_lamborghini_round_gold_plated

Borealy este expresia stralucirii siderale a aurorei boreale, simbolul pretiozitatii si exceptionalului. Cu Borealy alegerea cadoului potrivit devine o sarcina usoara si extrem de comoda, o experienta placuta de shopping, care te scoate din orice impas.

by-kilian-garden-of-good-and-evil

Conceput ca un concierge de cadouri, Borealy.ro ofera servicii gratuite de consultanta si personalizare, fiind o sursa nesecata de inspiratie, directia buna in cautarea cadoului perfect atat pentru femei, cat si pentru barbati. Gama variata de produse premium, de la bijuterii batute in pietre pretioase pana la cadouri corporate marca Dupont, produse gourmet semnate Leonidas sau cosmetice de lux La Prairie, parfumuri Kilian sau Clive Christian – vin in pachete ambalate elegant, gratie serviciilor ireprosabile, in conditiile unei livrarii aproape instantanee. (2h –in Bucuresti si 24h- in tara).

cadouri_borealy_5597_1 

DESPRE BOREALY

Borealy.ro este un business romanesc, prezent pe piata online inca din 2008, pe segmentul medium- high, cu o dezvoltare prolifica pe piata bijuteriilor si a cadourilor de lux.

cercel_ear_cuffs_punk_snake

Pe langa brandurile de lux, Borealy ofera o multime de solutii de cadouri la preturi accesibile, fiind pe buna dreptate desemnat in 2011 “Cel Mai Bun Magazin Online de Cadouri din Romania” la Gala Premiilor Ecommerce.

cercei_perle_double_borealy

images_dupont_lagerfeld_lagerfeld_fp_open_big_set

Dintre Brandurile exclusiviste disponibile pe Borealy.ro mentionam: Chinelli (accesorii de lux pentru casa), Credan (decoratiuni de lux pentru birou), Designhutte (watch-winders – cutii pentru intors ceasuri automatice), TF-Est 1968 (Butoni si Pixuri cu sistem Tourbillon), Erbe-Solingen (aparate de ras de lux), Friedrich (Cutii de Ceasuri), Dammann (Ceaiuri de Lux), Ceasuri Tommy Hilfiger, Instrumente de scris de lux marcile Parker, Dupont, Aurora. Alte branduri comercializate: Marcolin, Valenti, Lamborghini, Scuderia Ferrari, Encelade, Villeroy and Boch.

ear-cuff-borealy

laprairie_gold_line_filler

 

www.borealy.ro

 

Pentru informatii suplimentare despre portofoliul de produse Borealy si integrarea acestora in pictoriale sau pagini de produse, va rugam sa ne contactati:

Cerina Ratiu

Molecule F, Molecule PR

 [email protected]

0744.399.989

 

 

DESPRE MOLECULE PR

Molecule PR este un boutique de imagine si business creativ nascut ca extensie a platformei de vanzare si comunicare a designului romanesc: www.molecule-f.com. Alaturi de expertiza in fashion PR, Molecule PR isi desfasoara activitatea in partenerialtele longevive cu Intel – al 9-lea brand in lume –  pentru care activeaza ca agentie de PR lifestyle si Gruppo Campari distribuit de PPD Romania, cel mai mare distribuitor de bauturi alcoolice din Romania. Portofoliul acestui client cuprinde peste 50 de branduri, printre care: Johnny Walker, Ciroc Vodka, Lanson Champagne, apa San Pelegrino,  Smirnoff, J&B, Tazovsky. Alti clienti in portofoliul Molecule PR: Andress Concept Store, SunglassCurator.com.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *