Molecule F & Friends la V for vintage Rock & Roll

In acest weekend ne delectam la V for Vintage.

Pregatiti-va pentru haine, bijuterii, genti si pantofi autentic vintage de la cei mai buni din Romania.

Tinerii designeri va asteapta cu colectii noi, indiferent daca este vorba despre haine (40 de standuri) sau accesorii (25 de standuri), iar pe cei promovati de catre Molecule F & Friends ii veti regasi, ca de obicei, in partea de scena a targului.

In 7 standuri diferite va vor intampina cosmetics, food&treats, plus o surpriza marca BBC Good Food.

Surprizele se tin lant in aceasta toamna la V for Vintage:

– Revista Atelierul va invita la un workshop despre accesoriile handmade, o data cu lansarea publicatiei pe print.

– Dacă va place mai mult arta pe pereti decat cea direct pe dumneavoastra, o veti gasi pe Ema Paraschiv, care a pictat tablouri special pentru eveniment, la parter.

– Pentru postere si reclame vintage, etajul 1 este locul potrivit. Tot la etajul 1 veti gasi tatto counseling, in cazul in care va bate gandul sa va faceti un tatuaj si sunteti  nehotarati.

– Barul Campari va lucra la cocktail-uri speciale rock&roll, pe care le puteti lua la happy hours de la barul de la etaj. in plus Campari pregateste un concurs fashion inspired by Rock and Roll cu 3 premii constand in Calendarul Campari 2012, calendar in editie limitata cu Milla Jovovich in rol principal.

– Dacă aveti o tinuta in tema, veti  ajunge sigur in zona foto (etajul 1), unde This is My Suit si Bucharest Style vor face poze de street style.

– Puteti  castiga o rochie La Chatterie, special facuta pentru eveniment, accesorii vintage de la True Vintage si Vintage Wardrobe si trei vouchere la salonul Maison Esthetique la tombola V.

Nu uitati de Dress-code: rock&roll!!!

Program: 24- 25 Septembrie 2012 – 12.00-20.00.

Intrare: 10 lei, cu cocktail Campari de la etajul 1, în happy hours.

Ne vedem la Sala Dalles pe 24 sepatembrie la ora 12:00 si ne despartim pe 25 septemtembrie la ora 20:00:). Va asteptam cu drag!

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *