Molecule F 8 | Fighting the rEvolution

Molecule F 8 | Fighting the rEvolution

Fiecare zi trece, insa este urmata de alta si alta, la infinit. Nu exista o ultima zi sau un numar final. Exista infinit. Revolutia este peste tot, in tot si asa asa va fi la infinit. Fiecare dintre noi lupta in aceasta revolutie infinita pentru evolutie.

Molecule F a inceput o calatorie experimentala acum 8 ani explorand posibilitatile unui teritoriu neatins, a colaborat cu cei mai buni, a reusit sa cucereasca publicul, a continuat sa construiasca in fiecare zi si nu in ultimul rand a invatat si a descoperit in fiecare an.

Molecule F a evoluat: online-ul care ne-a consacrat, www.molecule-f.com acomodeaza in momentul actual 100 de designeri romani si 260o de produse. In 8 ani de zile ne-au trecut prin fata peste 500 de book-uri de prezentare, 45 de angajati, 15 interni atat din Romania, cat si din afara tarii, 100, poate 200 de proiecte si colaborari de PR incheiate cu succes. Cifrele nu sunt neaparat importante, ci efectul pe care il produc.

Nu ne oprim aici! 8 simbolizeaza infinitul, armonia, abundenta si puterea. Pentru noi 8 reprezinta abilitatea de a merge mai departe la nesfarsit, fara sa ne abatem de la valorile declarate in momentul in care Molecule F a fost conceput: autenticitate, viziune, apreciere, inovatie.

Aniversarea a 8 ani de Molecule F ne-a demonstrat inca o data ca suntem multi, designeri, stilisti, reprezentati media, antreprenori, consumatori, suntem puternici, suntem relevanti si suntem o comunitate. Suntem noi, toti cei care cred cu adevarat intr-o piata de moda stabila, cei care au reusit sa pozitioneze si continua sa mentina moda romaneasca pe un piedestal, acolo unde ii este locul si vom lasa in urma mosteniri demne de aprecierea si amintirea multor generatii.

La multi ani Molecule F! La multi ani designerilor romani!

Molecule F, proudly powered by Romanian Designers

Different by Choice. Unique by Selection. Driven by Authenticity

Multumim tuturor celor ce au facut posibil Molecule F 8 | Figting the rEvolution: Qreator by IQOS, Stella Artois, Samsung, AQUA Carpatica, Mega Image, Finlandia, Rhein Extra, Harper’s BAZAAR, fiecarui designer care ne-a calcat pragul, fiecarui stilist si reprezentant media cu care am lucrat pana acum si celor cu care vom lucra de acum inainte si voua tuturor!

Photo: Silviu Pavel, Alberto Grosescu

DJ: Camil

Layout invitatie & Styling: Sergiu Martinas & Lucian Arsene

#moleculef8  

Molecule F 8 | Fighting the rEvolution

Despre Molecule F:

Inventat in urma cu opt ani, Molecule F este mediul social in care amatorii de vestimentatie originala de calitate sunt pusi in contact direct cu cei care le creeaza. Mirela Bucovicean, fondatoarea Molecule F, este omul curajos care, trecand peste obstacolul profundei crize financiare si al neincrederii in creativitatea autohtona, a avut viziunea de a crea un nou tip de platforma, on-line si off-line, de a umple spatiul dintre design-ul romanesc si nevoia exprimarii autentice.

Misiunea Molecule F este de a sublinia valentele design-ului romanesc, de a-l promova si mentine in cotidianul consumatorului de arta vestimentara si de a promova continuu tinerii creatori romani. In cei opt ani de activitate, sub sigla alb-negru a Molecule F s-a cristalizat o retea de distributie calitativa a modei autohtone, promovand o selectie de produse consistenta, consecventa si bine conturata. A luat astfel nastere un mediu on-line de vanzare pe plan national si international si un boutique de PR creativ Molecule PR.

Original la inceputuri, conceptul Molecule F a deschis multe usi catre viitor. Privit cu curiozitate in trecut, dar tot mai imitat astazi, conceptul a prins radacini solide devenind creator prin el insusi. Astazi, portofoliul Molecule F aduna la un loc mai bine de 150 dintre cei mai cool designeri romani. Daca in urma cu aproape un deceniu imaginea creatorilor de arta vestimentara romaneasca era confuza in ochii consumatorului local, astazi a devenit o regula de stil ca oricine sa aiba in garderoba macar o piesa autentic romaneasca.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *