LOVE UNFINISHED STORIES

Modern Love la festivalul UNFINISHED

Fenomenul cultural Modern Love, initiat de The New York Times, pentru prima data in Europa la festivalul UNFINISHED

Pentru prima data in Europa, Daniel Jones, editorul celebrei rubrici Modern Love din cotidianul The New York Times, vine la festivalul Unfinished si selecteaza povesti de dragoste pentru proiectul special, Unfinished Love Stories.

Unfinished Love Stories_Daniel_Jones_Press

Editorul, alaturi de organizatorii festivalului, ii invita pe cei care au cuvintele la ei sa scrie o poveste de dragoste, in limba engleza, in maximum 500 de cuvinte, pana pe 20 septembrie. Daniel Jones va selecta cele mai bune eseuri, iar in perioada 29 septembrie – 2 octombrie, acestea vor prinde viata pe scena festivalului UNFINISHED, fiind interpretate de actori romani. Doritorii isi pot inscrie povestea folosind formularul de inscriere.

Daniel Jones, care acum gestioneaza franciza globala Modern Love, spune ca „dupa cei doi ani cu restrictii in care am urmarit Modern Love Moments doar online, de la distanta, sunt extrem de nerabdator sa ne strangem in persoana si sa impartasim un pic de iubire cu aceasta comunitate incredibila. Am fost in Unfinished acum cativa ani si ma bucur nespus ca voi reveni, aducand pentru prima data in Europa proiectul Modern Love, sub forma Unfinished Love Stories. Abia astept sa citesc textele voastre si sa scoatem la lumina cateva povesti de dragoste care merita sa nu ramana ascunse.”

Love_Stories_Cover

Daniel Jones a editat rubrica Modern Love din New York Times inca din 2004, iar acum gestioneaza franciza globala Modern Love, care inseamna: doua rubrici saptamanale in cotidianul The New York Times, trei carti: Modern Love, Love Illuminated si Tiny Love Stories, un podcast saptamanal cu peste 150 de milioane de downloads si un serial cu productii in SUA, India, Japonia si multe alte tari unde Daniel Jones are rolul de coproducator.

Editia a saptea a festivalului multidisciplinar UNFINISHED inseamna 4 zile de workshop-uri, performance-uri, dezbateri, conversatii si prezentari ce vor explora conceptul de descentralizare si reunite sub tema OFF-CENTER. Ca in fiecare an, participarea costa timp si implicare. Unica modalitate de a intra in UNFINISHED este prin completarea unui formular ce contine intrebari despre valorile si motivatia celor interesati sa participe in festival. Inscrierile s-au deschis pe site-ul www.unfinished.ro si vor fi acceptati 3141 participanti fizic si 13.000 online.

Despre UNFINISHED
Desfasurat sub inaltul patronaj al Parlamentului European, UNFINISHED este primul festival multidisciplinar din Romania si a fost creat de Fundatia Eidos ca o experienta in continua evolutie. Din 2016 si pana acum, Unfinished a avut peste 250 de invitati, printre care co-fondatorul Pixar, Alvy Ray Smith, directorul artistic pentru linia masculina Louis Vuitton, Virgil Abloh, artista multipremiata, Marina Abramovic, strategul digital din timpul administratiei Obama, muzicianul Nicolas Jaar si Esther Perel, cel mai cunoscut psihoterapeut specialist in relatii de cuplu.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *