Mirela Bucovicean @ #Creativo de Toamna 2018

Mirela Bucovicean @ #Creativo de Toamna 2018

Molecule F – Proudly Powered By Romanian Designers

Different by choice. Unique by selection. Driven by authenticity.

Totul despre cea mai relevanta platforma de promovare si comercializare a produselor create de designeri romani!

Inventat in urma cu opt ani, Molecule F este mediul social in care amatorii de vestimentatie originala de calitate sunt pusi in contact direct cu cei care le creeaza. Mirela Bucovicean, fondatoarea Molecule F, este omul curajos care, trecand peste obstacolul profundei crize financiare si al neincrederii in creativitatea autohtona, a avut viziunea de a crea un nou tip de platforma, online si offline, de a umple spatiul dintre design-ul romanesc si nevoia exprimarii autentice.

Original la inceputuri, conceptul Molecule F a deschis multe usi catre viitor. Privit cu curiozitate in trecut, dar tot mai imitat astazi, conceptul a prins radacini solide devenind creator prin el insusi. Astazi, portofoliul Molecule F aduna la un loc mai bine de 100 dintre cei mai cool si mai in voga designeri romani. Daca in urma cu aproape un deceniu imaginea creatorilor de arta vestimentara romaneasca era confuza in ochii consumatorului local, astazi a devenit o regula de stil ca oricine sa aiba in garderoba macar o piesa autentic romaneasca.

Te asteptam si pe tine la aceasta conferinta unica pentru a descoperi universul Molecule F, povestit de Mirela Bucovicean.

Mirela Bucovicean @ #Creativo de Toamna 2018

Speaker: Mirela Bucovicean

Moderator: Bianca Ionita

Accesul este gratuit

Sambata, 3 Noiembrie 2018, 11:00 – 12:30, Arcub (Strada Lipscani, 84 – 90)

Link inscriere: https://bit.ly/2Q4014T

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *