Midweek dreaming of fashionable things

Midweek dreaming of fashionable things

Katerini Mou, franturi de fericire: interviu cu designerul

Midweek dreaming of fashionable things

Un detaliu mic-mic poate schimba totul. Indiferent daca vorbim despre viata, despre business sau, si mai important (sau, cel putin in acest caz, a unui blog de moda & lifestyle), o intrega tinuta. Piesele pentru par semnate Katerini Mou, cerceii si brosele sunt tocmai acele accesorii care pot sustine pe deplin afirmatia de mai sus. Pot schimba, intr-o clipita, o tinuta casual intr-una eleganta si o zi emotionanta a unei mirese intr-una absolut fabuloasa. Intr-un showroom extrem de cozy, cu o gazda super simpatica, am stat de vorba cu designerul brandului Katerini Mou, Ecaterina Colasiz, despre moodboardul pentru sezonul de primavara/vara 2020, despre pasiuni in moda si despre provocarile vietii de designer in zilele noastre.

Midweek dreaming of fashionable things

Midweek dreaming of fashionable things

Midweek dreaming of fashionable things

Povestea mea de dragoste cu moda a inceput cu… Madonna, in adolescenta. Era atat de indrazneata si tinutele ei atat de inspirationale incat eram fascinata.

Moodboardul pentru sezonul primavara/vara 2020 include… piese sustenabile si beat-uri flamenco. Si complimente din partea designerului.

Cel mai extravagant lucru pe care as vrea sa il fac ar fi… o colectie in intregime sustenabila. Ar fi extravagant din punctul de vedere al conceptului pe care l-as alege, nu ca dimensiuni sau amploare.

Piesa iconica ce se va regasi in orice colectie Katerini Mou este… The Wheat Crown. S-a transformat intr-un trademark chiar de cand am imaginat-o si defineste in totalitate brandul.

Daca o colectie de-a mea ar fi un film clasic, ar fi… Roma lui Fellini. O lectie perfecta despre estetica, eleganta intr-o relatie, cu partile ei bune si cu defectele ei.

Serialul TV perfect pentru colectia mea ar fi… nu urmaresc foarte multe, dar cu siguranta s-ar potrivi cu Sex & The City – accesoriile purtate pe cap de Carrie si cerceii Samanthei.

Provocarea cea mai mare pentru un designer in zilele noastre este… sa ramana un artist in timp ce trebuie sa rezolve probleme administrative.

Avem nevoie de moda in viata noastra pentru ca… N-as spune ca avem nevoie, ci ca ar trebui sa luam in considerare si s-o includem in existenta noastra, de vreme ce ne exprimam identitatea prin intermediul ei. Ca oricare alegere pe care o facem pe parcursul unei zile.

Despre Ecaterina Colasiz ar trebui sa stim… ca iubeste foarte mult ceea ce face.

Piesele Katerini Mou se gasesc… in showroom-ul nostru (strada Madrid 4, Bucuresti), pe site – https://www.katerinimou.com, la Molecule F Concept Store (strada General Eremia Grigorescu 4) si in alte magazine din Romania si Italia.

Midweek dreaming of fashionable things

Midweek dreaming of fashionable things

Mai multe evenimente de arta si interviuri cu artisti, pe www.dreamingof.net

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *