Mentoring Generations by Brancoveanu

Mentoring Generations by Brancoveanu

S-a lansat primul club premium bazat pe mentoring creativ destinat femeilor romance de pretutindeni, sustinut de vinars Brancoveanu

Mentoring Generations by Brancoveanu

Mentoring Generations by Brancoveanu este un club premium, destinat exclusiv membrilor, bazat pe puterea relatiilor personale, impartasirea cunostintelor, dorinta de perfectionare, curajul de a spune o poveste de viata, conectarea la experientele altora si nu in ultimul rand dorinta de a invata sa devii cea mai buna versiune a ta, de la cei mai buni.

Pentru o societate mai sanatoasa din toate punctele de vedere este nevoie sa dam mai departe ceea ce noi am acumulat prin experienta, chiar si prin greseli. Asadar, am creat un club dedicat doamnelor. Eu cred in femeia romanca de pretutindeni. Este puternica, speciala, curajoasa, deschisa sa asimileze cat mai mult, dornica sa se autodepaseasca si totodata feminina. Sunt convinsa ca atunci cand ne unim fortele si cream un dialog constructiv, reusim sa ne incurajam reciproc, sa invatam, sa ascultam, sa ajutam, sa inspiram si sa ne lasam inspirate. Sa construim o lume noua.

spune Marinela V. Ardelean, Global Brand Ambasador Vinars Brancoveanu & Fondatorul Mentoring Generations by Brancoveanu

Mentoring Generations by Brancoveanu

Brancoveanu este un EROU pentru noi toti si un exemplu perfect al caracterului NOBIL. Imaginea CURAJULUI legendar ne inspira inca, iar valorile reprezentate de el au avut forta de a calatori de-a lungul istoriei pana in prezent. Brancoveanu Vinars este o expresie moderna a unui simbol cu valoare incontestabila.

Inspirat de distilatul din vin 100% romanesc, Mentoring Generations propune un traseu de dezvoltare, de obtinere a succesului cu gratie si eleganta, pentru fiecare dintre membrii.

BRAVE – cele care inca incearca sa se defineasca, care sunt in cautarea unui drum, care au curajul sa ceara sprijin sau indrumare, fara teama, sa experimenteze ceva nou.

HERO – cele care muncesc asiduu pentru atingerea unor noi culmi, care au puterea de a inspira si deschiderea de a se lasa inspirate.

NOBLE – cele care au demonstrat ca sunt autentice, puternice, curajoase, dinamice, care au atins un statut social si au o poveste frumoasa a traseului profesional parcurs, cele care sunt deschise sa dea mai departe societatii prin impartasirea intelepciunii si a experientelor.

In seara de 5 noiembrie primele 20 de HERO inscrise in Mentoring Generations by Brancoveanu au facut cunostinta cu primele doua NOBLE selectate, in cadrul unui eveniment privat, desfasurat la Uanderful.

Cristina Chiriac – FONDATOR FLORI DE IE, ANTREPRENOR

Cristina Chiriac este doctor in economie si are o vasta expertiza in management acumulata pe parcursul a cincisprezece ani de activitate. Posesoare a titlurilor Ambasador al antreprenoriatului feminin si Mentor al antreprenoriatului feminin, acordate de catre Comisia Europeana, Cristina a pus bazele Confederatiei Nationale pentru Antreprenoriat Feminin si continua sa reprezinte traditia la nivel global.

Cristina Chiriac

Octavia Cutus – PRIVATE BANKING & WEALTH MANAGEMENT SPECIALIST

Octavia Cutus este un reprezentant al Romaniei in industria bancara la nivel global, astazi ocupandu-se de divizia austriaca a LGT – Lichtenstein Global Trust. Octavia exceleaza in domeniul private banking, avand in repertoriu mai mult de 20 de cursuri de specialitate si ocupandu-se de administrarea unor averi de 300 de milioane de euro. Experienta de 20 de ani si numeroasele pozitii executive sunt cele care o recomanda ca unul din cei mai buni specialisti bancari.

Octavia Cutus

Prima tema de dezbatere pentru NOBLE, Lacrimi pentru Diamante sau cum am ajuns sa fiu un etalon al segmentului premium, s-a transformat intr-un dialog savuros, plin de invataturi si exemple dand celor prezenti un impuls de a-si continua proiectele cu mai mult aplomb si de a-si urma visurile.

Mentoring Generations by Brancoveanu isi propune formarea unei comunitati selecte a femeilor de pretutindeni, o comunitate care nu ii exclude pe barbati si care va reprezenta o sursa de inspiratie si o platforma dinamica de mentoring, networking si learning.

Inscrierea in Mentoring Generations by Brancoveanu este gratuita si se realizeaza momentan printr-un mesaj privat pe paginile oficiale de Facebook si Instagram. Mesajul trebuie sa contina intentia de aderare: “ Vreau sa fiu membru”, numele complet si adresa de email. Fiecare mesaj va primi un email cu pasii de urmat.

Web:

http://mentoringgenerations.ro/

Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=qNNX3DyYobs

Facebook:

https://www.facebook.com/mentoringgenerationsbybrancoveanu/

Instagram:

https://www.instagram.com/mentoring.generations

Mentoring Generations by Brancoveanu

Mentoring Generations by Brancoveanu

Mentoring Generations by Brancoveanu

Mentoring Generations by Brancoveanu

Mentoring Generations by Brancoveanu

Mentoring Generations by Brancoveanu

Mentoring Generations by Brancoveanu

Marinela V. Ardelean – WINE SPECIALIST

Marinela V. Ardelean este specialist in strategii de marketing in industria vinurilor, profesor la Italian Chef Academy si autor de carti de profil, cea mai recenta fiind al treilea volum al “The Wine Book Of Romania”. Speaker la numeroase evenimente, face parte din juriul mai multor competitii internationale si a primit numeroase distinctii internationale – pentru wine & food pairing, pentru cunoasterea aprofundata a vinurilor din Champagne sau din mai multe regiuni ale Italiei. Traseul profesional de pana acum a presupus cunoasterea si aprofundarea traditiei viniviticole din mai mult de 70 de tari. Experienta acumulata se traduce azi intr-o lucrare de doctorat la universitatea Timisoara, cu tema „The Influence of wines in building and developing the country brand”. Marinela este, deasemenea coorganizator RO-Wine | The International Wine Festival of Romania si Global Brand Ambassador al Vinars Brancoveanu. 

Vinars Brancoveanu a fost creat in cinstea celor 25 de ani de pace – una dintre cele mai lungi perioade de liniste – pe care domnia lui Constantin Brancoveanu i-a adus in Tara Romaneasca.

“Vinars” reprezinta o categorie de bauturi obtinute printr-o metoda traditionala romaneasca de producere a distilatelor de vin, un vechi mestesug romanesc pastrat din generatie in generatie. Elementele care fac vinarsul special si unic sunt varietatile locale de struguri din care se obtine acest distilat de vin, procesul de distilare in sine, dar si procesul de maturare in butoaie aduse din Franta si in butoaie de stejar din Carpati.

Respectand valorile de baza ale poporului roman si ale conducatorilor sai, vinarsul Brancoveanu onoreaza un voievod emblematic, simbol istoric si reprezentant de frunte al culturii romanesti.

Plantatiile viticole care contribuie la realizarea acestui vinars sunt situate pe Paralela 45, ceea ce le confera climatul ideal pentru obtinerea unor recolte de calitate. Exista trei variante din aceasta categorie de vinars: VS, VSOP si XO. Brancoveanu VS (Very Special) este invechit in butoaie cel putin trei ani, in timp ce VSOP (Very Superior Old Pale) and XO (Extra Old) sunt invechite pentru cinci, respectiv 7 ani.

Vinarsul Brancoveanu este marca a grupului Alexandrion Group – cel mai mare producator de bauturi spirtoase din Romania, prezent atat pe pietele locale, cat si pe cele internationale.

Alexandrion Group este lider in productia si distributia de bauturi alcoolice din Romania. Grupul este format din Distileriile Alexandrion si Distileriile SABER 1789, care, impreuna, inglobeaza o istorie de peste 200 de ani in industria locala a bauturilor spirtoase si au creat unele dintre cele mai puternice brand-uri din Romania, recunoscute atat pe plan intern, cat si international pentru calitatea si rafinamentul lor. Portofoliul de produse proprii cuprinde toate categoriile de bauturi spirtoase cerute pe piata, inclusiv bauturi traditionale romanesti si produse internationale. Dintre acestea, cele mai cunoscute sunt Alexandrion 5* si 7*, Alexandrion 100, editie speciala dedicata Centenarului, faimosul vinars Brancoveanu XO, VS si VSOP, lichiorul de fructe SABER Elyzia, distilatul de fructe Zolmyr, Vodka Kreskova, dar si alte produse care au asigurat companiei pozitia de lider pe piata bauturilor spirtoase si traditionale din Romania. Brandurile aflate sub umbrela Alexander (Alexander Vodka, Alexander Lemon şi Alexander Gin) au intrat in portofoliul companiei, prin achizitie, la inceputul anilor 2000. Incepand cu anul 2018, Grupul si-a extins activitatea printr-o achizitie in domeniul productiei de vin din Romania, completand astfel oferta noastra cu vinuri linistite si spumante premiate.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *