cover 4

MAX MARA WEEKEND in aeroportul Otopeni

Una dintre cele mai importante case de moda internationale inaugureaza primul magazin in aeroportul Otopeni. Magazinul Max Mara Weekend este amplasat in Aeroportul International Henri Coanda din Otopeni in cadrul galeriilor Duty Free BestValue – Terminal Plecari Internationale, proximitate Poarta 3. Acesta este mai mult decat un fashion store, este casa departe de casa, cu un decor in spiritul brandului si o atmosfera confortabila si primitoare.

article 6

Brandul Max Mara Weekend face parte din “Grupul Max Mara”, una dintre cele mai importante case de moda internationale și prima companie italiana de confectii feminine creata in 1951 de Achille Maramotti, cu scopul de a oferi imbracaminte „pret-à-porter”.

In cei 35 de metri patrati si-au facut loc creatiile cu spirit si identitate Max Mara Weekend, o linie de “life-style” nascuta in Italia, in 1983, in Reggio Emilia care se adreseaza femeii Max Mara careia ii place sa se imbrace intr-un mod informal si casual, dar intotdeauna chic.

Atitudinea este “chic & free”, doua cuvinte care surprind cel mai bine esenta brandului Max Mara Weekend. Aceasta este sporita si mai mult prin alegerea simbolului marcii pentru logo-ul sau: un fluture mic, care apare printat, aplicat sau brodat pe toate articolele de imbracaminte și accesorii.

Accentul creatiilor este pus de fiecare data pe traditie si inovatie, prin utilizarea celor mai inalte tehnologii de fabricatie, dar si pe complexitatea detaliilor si pe perfectiunea fibrelor si materialelor naturale folosite. Accesoriile sunt special concepute pentru brand si completeaza in mod particular tinutele “total-look”, indiferent de ocazie si de nevoie.

Colectia speciala “Couture Collection” din fiecare sezon, este compusa din piese inspirate de principalele noi tendinte si stil de strada ale saptamanilor modei.

Cristian Negoita, Director General Millenium Pro Design: “BestValue isi propune sa ofere o experienta care ii pune in centrul atentiei pe toti cei care iubesc acel «affordable luxury». Asadar, noul magazin Max Mara Weekend inaugurat astazi in galeriile comerciale BestValue din Aeroportul Henri Coanda devine anticamera destinatiilor de vacanta sau de business travel, locul in care va invitam sa va incepeti calatoriile. 

artcile3

Despre Millenium Pro Design:

Millenium Pro Design este unul dintre liderii europeni din domeniul Travel Retail. Din 2006, Millenium Pro Design SRL este partener cu Gebr. Heinemann. Millenium Pro Design opereaza sub brandul BestValue o retea de magazine situate in cele mai importante aeroporturi din Romania, precum Bucuresti (Otopeni), Craiova, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Suceava, Bacau, Constanta si Oradea.

Adresa magazin Max Mara Weekend: Aeroportul International Henri Coanda din Bucuresti, Terminal Plecari Internationale, Poarta 3

Orar: Deschis 24H (Luni – Duminica)

article

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *