456789

Max Factor o intampina pe Priyanka Chopra-Jonas, noul ambasador global al brandului

Bucuresti, 1 iulie 2021: Max Factor o prezinta pe Priyanka Chopra-Jonas, actrita dinamica, activista si producator executiv, ca noul ambasador global si colaborator creativ al brandului.

Priyanka se alatura Max Factor ca imagine a brandului de beauty si a lansarilor de produse programate pentru restul anului 2021 si nu numai, prima dintre ele fiind campania de promovare a noului fond de ten FaceFinity All Day Flawless Airbrush Finish 3in1.

Max Factor se afla intr-un proces de transformare – cu un istoric inspirat din cultura de la Hollywood, brandul adopta o noua abordare si incurajeaza femeile sa paseasca in lumina reflectoarelor, printr-o transformare fara eforturi, obtinuta cu ajutorul portofoliul de produse Max Factor.

Prin pozitia de activist, Ambasador al Bunavointei UNICEF si sustinatoare a femeilor din intreaga lume, Priyanka Chopra-Jonas este un bun exemplu ca puterea vine odata cu transformarea, reusind astfel sa initieze conversatii importante si pline de esenta, care inspira astazi femeile din intreaga lume.

„Priyanka este intruchiparea moderna a tuturor femeilor din comunitatea Max Factor, dovada vie a faptului ca puterea vine odata cu transformarea. Nu am putea fi mai incantati de parteneriatul cu ea si de faptul ca stim ca ne asteapta atatea lucruri extraordinare impreuna”, declara Stefano Curti, Chief Brands Officer COTY.

Fondat in vremurile Epocii de Aur a Hollywood-ului de catre insusi Max Factor, un artist vizionar in domeniul cosmetic, producator de peruci si inventator, acesta a introdus termenul de „make-up”, iar arta continua sa fie si in prezent o componenta esentiala din ADN-ul brandului. Pe masura ce Max Factor porneste in aceasta calatorie de transformare, Priyanka, alaturi de o retea de make-up artisti din intreaga lume, vor dezvalui pasionatelor de beauty secretele unei transformari lipsite de eforturi, cu ajutorul produselor Max Factor.

„Un brand cu un istoric vast, de peste 100 de ani, Max Factor se afla in spatele celor mai ilustre si lipsite de efort transfomari de beauty din cultura pop, si de aceea sunt onorata sa colaborez in calitate de ambasador global”, a declarat Priyanka Chopra Jonas. „Increderea este deseori cel mai puternic atuu al unei femei si este important sa stii ca te poti baza pe produsele tale cosmetice. De la make-up artisti, la oameni din intreaga lume, stiu ca ma voi bucura de noile lansari de produse Max Factor in cea mai buna companie si sunt extrem de mandra sa fiu parte din urmatorul capitol  al brandului”.

Pentru mai multe informatii, urmariti Max Factor pe conturile oficiale de Facebook si Instagram sau vizitati www.maxfactor.com pentru a fi la curent cu cele mai recente stiri si surse de inspiratie pentru transformari fara efort.

 DESPRE MAX FACTOR

Una dintre primele companii cosmetice din lume, Max Factor a fost fondata la inceputul secolului al XX-lea de catre cosmeticianul cu acelasi nume, nascut in Polonia. De-a lungul Epocii de Aur de la Hollywood, Max Factor a fost cunoscut pentru look-urile ilustre oferite celor mai faimoase femei din epoca, precum Marylin Monroe, Ava Gardner, Jean Harlow si Marlene Dietrich. Produsele si tehnicile de make-up create de Max Factor pentru industria cinematografica si clientii sai de la Hollywood i-au adus un Oscar, dar filozofia dupa care se ghida era ca orice femeie poate arata incredibil, avand in vedere instrumentele potrivite si abilitatile artistice de machiaj. De la mascara pana la fond de ten, fard de ochi pana la ruj, Max Factor a pus in mainile tuturor femeilor instrumentele necesare transformarii prin machiaj, oferindu-i sansa sa radieze frumusete in fiecare zi. Astazi, Max Factor considera ca magia are loc atunci cand alegem sa pasim in lumina reflectoarelor propriei noastre vieti. Brandul doreste sa ajute pasionatele de frumusete sa faca tranzitia de la obisnuit la extraordinar, continuand sa ofere produse de calitate premuim la un pret accesibil.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *