MATERIA – targ de design in piele te cheama la creativitate!

MATERIA – targ de design in piele te cheama la creativitate!

Pe 20 si 21 octombrie va dam intalnire la Palatul Telefoanelor pentru cea de-a patra editie a targului anual MATERIA, unde zeci de designeri autohtoni, noi creativi emergenti, alaturi de designeri internationali vin pentru a iti arata rezultatul unui lucru facut manual, din pasiune si pentru a expune noile lor colectii, din piele, pentru 2018 / 2019, in premiera!

MATERIA este primul targ de design in piele, care isi propune sa devina o platforma si sa construiasca o comunitate in jurul designerilor si creatorilor, care lucreaza in piele, sau au ca material principal de creatie, pielea. Unul dintre obiectivele principale este de a crea o scena si un context, de a facilita accesul publicului la designeri romani pentru o intalnire implicita.

In editia de anul acesta MATERIA – targ de design in piele aducem o selectie de culori si texturi de la branduri, precum:

Abraham, Aliane, Artefact Room, Atelier Nichita, atelier437, Atribut, Carmenittta, Catalin Onocan, Climent Art, DaDa, Dia, Editha, Lupea Florin, Limbovici, Giulia Boccafogli, Karakter, Koja Concept, Laura Olaru, LeDot, Lemnia, Lia, Lucia Olaru, Lucienne, luvers, LUWA LEATHER, Lyria, Milissimo, MOTA, Oana, Lupas, Otilia Flonta, Rena, Sebastian Roncea, Simona Albu, ZIG Leather, Snob.

Ei au raspuns pozitiv la provocarea de creativitate si au realizat colectii in premiera pentru acest eveniment, iar noi ne pastram misiunea de a descoperi si de a promova nume noi si ne bucuram de oportunitatea de a sustine si de a creste industria creativa de design.

Daca designerii vin cu colectii special realizate pentru MATERIA, noi ne dorim sa ii incurajam si sa contribuim la educarea si dezvoltarea lor profesionala si recunoastem cele mai bune creatii, oferind premii in valoare totala de 6000 EUR.

Molecule F a fost alaturi de noi inca din prima editie si dupa trei ani, am luat decizia de a duce ‘Premiul Molecule F’ la alt nivel si sa il transformam in ‘Bursa Molecule F’, adica o prezenta de sase luni pe site si o integrare in cea mai buna selectie de designeri, servicii de promovare constanta si consultanta pe fashion, business si PR din partea brandului.

Un alt premiu oferit designerilor castigatori consta intr-un un curs de design genti livrat de Otilia Flonta si un curs de design pantofi, al carui profesor este Alexandru Adam.

Cu siguranta, nu va lipsi deja bine cunoscut premiu al publicului, al carui castigator va primi un produs din partea designerului, ales cel mai popular in cadrul celor doua zile de eveniment. “Premiul Publicului” reprezinta o confirmare directa si sincera pentru brand, ca obiectele sale nu au trecut deloc neobservate.

MATERIA este un targ platforma setat pe creativitate in piele. A dori sa promovezi creativitatea si autenticitatea este o provocare. La MATERIA, pe langa creativitate, ne dorim sa punem accent pe manufactura de calitate, concepte personale si pe un slow aproach in fashion. Pe sustinerea antreprenorului si vizibilitatea lui. Alegerea celor mai creativi si impulsionarea lor prin mecanisme, ca premii si burse. Am reusit cu AUTOR si bijuteria contemporana, continuam cu MATERIA si pielea, acest material omniprezent in viata noastra.” – Dan Piersinaru, organizatorul targului MATERIA.

A patra editie MATERIA – targ de design in piele va fi despre un weekend all leather, plin de creativitate. O chemare la excelenta si maiestrie. La provocare, experiente noi si antreprenoriat. O invitatie de a descoperi colectii in premiera, satisface curiozitati, crea gusturi, tendinte si poate o chiar o dependenta pentru designerii romani.

Pe 20 si 21 octombrie la Palatul Telefoanelor!

Leather says: You deserve it. It’s your moment!

MATERIA – targ de design in piele te cheama la creativitate!

Facebook event: https://www.facebook.com/events/276194812999721/

Parteneri media: Radio Guerilla

Program:

Sambata, 20 octombrie: 11.00 – 20.00

Duminica, 21 octombrie : 11.00 – 20.00

Palatul Telefoanelor, Calea Victoriei, nr. 33

*pretul unui bilet de intrare: 15 Lei

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *