MARKS & SPENCER SCADE PRETURILE IN ROMANIA

Marks & Spencer scade preturile in Romania

Primavara – Vara 2018

Noi colectii de imbracaminte si lenjerie intima pentru femei

Marks & Spencer anunta o scadere a preturilor cu pana la 15% in magazinele din  Romania la colectiile de imbracaminte si accesorii pentru femei, barbati si copii, dar si la cele de lenjerie intima. Campania „Preturi noi pentru tine” va incepe astazi, iar clientii romani vor putea achizitiona aceleasi produse de calitate, la preturi mai mici, din toate magazinele Marks & Spencer din Romania.

MARKS & SPENCER SCADE PRETURILE IN ROMANIA

De exemplu, la colectia pentru femei pretul unui pulover va porni de la 85 lei, pentru rochiile din bumbac si jeansi de la 99 lei, tricouri casual de la 39 lei, sutiene de la 45 lei, iar in colectia pentru barbati preturile pentru camasi Oxford incep de la 99 lei si pentru costume barbatesti de la 449 lei.

Evie Filissiadi, General Manager Marks & Spencer Romania mentioneaza: „Incepand cu  acest sezon am scazut preturile la produsele de imbracaminte Marks & Spencer pentru a deveni mai competitivi pentru clientii din Romania. Prin introducerea noilor preturi, clientii nostri vor avea acces la o gama variata de produse care se remarca prin calitatea pe care deja o cunosc, acum la preturi mai accesibile, adaptate pietei locale.”

Campania „Preturi noi pentru tine” va fi lansata astazi, ca parte a colectiei de «Primavara – Vara 2018» si va cuprinde activari in OOH, print, online si social media.

MARKS & SPENCER SCADE PRETURILE IN ROMANIA

Marks & Spencer are o abordare rafinata asupra colectiei de Primavara – Vara 2018. Mixul de culori, printuri si tesaturi defineste trendurile acestui sezon, iar stilul feminin si increderea de sine sunt atent explorate in aceste colectii.

MARKS & SPENCER SCADE PRETURILE IN ROMANIA

Colectia Horizon reflecta starea de spirit de primavara, reinterpretata intr-o paleta de nuante de rosu, albastru si gri. Formele geometrice si dungile se suprapun pe siluete extravagante, cu subtile detalii sport. Albul imaculat al lenjeriei intime se imbina perfect cu tesaturile inovative, obtinand astfel o estetica atemporala. Tesaturile naturale ale colectiei Global sunt definite printr-o nota eleganta si somptuoasa de vara. Versatilitatea este cheia colectiei, alaturi de croiurile personalizate si rochiile feminine, ce confera o sensibilitate boema oricărui look. Caramelul, ocrul si ruginiul sunt intens explorate, iar piesele de baza reflecta perfect starea de spirit atat interioara, cat si exterioara.

In colectia Art Haus, paleta culorilor este una diferita, alcatuita din nuante primare care se imbina perfect cu cele pastelate. Croiul pieselor este stratificat intr-un mod foarte feminin cu ajutorul noilor tonuri. Combinatiile de printuri reprezinta abordarea fresh a noului sezon, de la jachete pana la costume de baie, iar regulile culorilor sunt reinterpretate.

Nevoile si dorintele mereu in schimbare ale femeii moderne sunt in mod inerent reflectate in colectiile de primavara – vara, plasand stilul elegant si contemporan in inima design-ului. Noua colectie de primavara – vara este disponibila in magazine incepand cu luna februarie 2018.

MARKS & SPENCER SCADE PRETURILE IN ROMANIA

Marks & Spencer este prezent pe piata din Romania din 2000, iar incepand cu luna septembrie 2017 functioneaza in sistem de franciza prin Voici La Mode Group care a preluat 3 magazine Marks & Spencer in: Baneasa Shopping City, Plaza Romania si Bucuresti Mall, intentionand sa isi extinda operatiunile si sa deschida noi magazine in locatii premium din tara.

Despre Marks & Spencer

Creat in 1884, Marks & Spencer este unul dintre liderii pietei de retail din UK.

Marks & Spencer se angajeaza sa ofere momente speciale pentru clientii sai prin calitatea produselor oferite in peste 1400 de magazine din intreaga lume, Marks & Spencer este prezent in 50 de tari, avand peste 900 de magazine in UK, peste 400 de magazine la nivel international si 25 de magazine online.

Despre Voici La Mode Group

Marks & Spencer a lucrat in parteneriat cu Voici La Mode Group din 1960.

In prezent, detine si conduce 22 magazine in Cipru si Romania, incluzand magazine Marks & Spencer, CELIO, Wallis, Dorothy Perkins, Evans, dar si lantul de cafenele – restaurante Café la Mode.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *