Marks & Spencer propune tinute din in lejere si usor de accesorizat

Pentru sezonul actual Marks & Spencer prezinta piese simple, dar elegante, usor de integrat in tinutele de zi cu zi. De la taieturi si finisaje rafinate, realizate din materiale moi ce ofera confort la atingere si respirabilitate pe toata durata zilei si pana la imprimeuri subtile, piesele din colectia de vara sunt versatile si usor de accesorizat. In colectia de vara veti regasi nuante de roz si ivoire, imprimeuri si dungi, precum si accesorii supradimensionate create din materiale lejere, ideale pentru a fi purtate in sezonul calduros datorita texturii ce prezinta confort pe toata durata zilei.

Marks & Spencer propune pentru sezonul actual tinute din in  lejere si usor de accesorizat

Colectia de vara cuprinde rochii lejere in diferite stiluri, printre care se regasesc si cele midi cu bretele ce combina stilul clasic cu cel conteporan. Toate piesele au un finisaj usor de calcat si totodata sunt usor de spalat, in vreme ce tehnologia Cool Comfort  pastreaza racoarea tinutei alese pe parcursul intregii zile. In cadrul colectiei se regasesc si veste tricotate din amestec de in, bluze cu volane versatile la care se adaugă terminatii minimaliste. Pantalonii largi sunt alegerea perfecta pentru zilele calduroase de vara datorita confortului pe care îl asigura pe tot parcursul zilei, iar pantalonii scurți cu talie înaltă sunt perfecți pentru o ieșire în oraș cu prietenii.

Marks & Spencer propune pentru sezonul actual tinute din in  lejere si usor de accesorizat

Despre Marks & Spencer

Infiintata in 1884, Marks & Spencer este unul dintre principalele lanturi de magazine din Marea Britanie, avand o vechime de peste 137 de ani. Marks & Spencer are peste 1.519 de magazine la nivel mondial, inclusiv Europa, Asia si Orientul Mijlociu precum si site-uri web emblematice in peste 100 de piete.

In Romania, Marks & Spencer prin partenerul sau in sistem de franciza, Voici La Mode, operează 3 magazine oferind calitatea M&S bine-cunoscuta prin colectiile de imbracaminte pentru femei, barbați si copii.

Pentru informatii suplimentare, accesati:  https://voicilamode.com/ , https://www.marksandspencer.com/ro/ https://www.instagram.com/marksandspencerromania/  sau https://www.facebook.com/marksandspencerromania

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *