Marks & Spencer prezinta colectia Summer Holiday Shop

 Marks & Spencer a pregatit pentru sezonul calduros o noua colectie pentru toata familia. De la piese elegante cu imprimeuri indraznete si multa culoare si pana la accesorii in nuante pastelate si usor de integrat in tinutele lejere de vara, selectia pe care Marks & Spencer o propune pentru acest sezon are scopul de a va oferi o stare de bine atunci cand purtati piesele indiferent ca sunteti pe o plaja in vacanta sau alegeti sa iesiti cu prietenii la o terasa in centrul orasului.

Marks & Spencer prezintă colecția Summer Holiday Shop

Colectia destinata barbatilor este versatila si usor de purtat in mai multe combinatii, atat pe o plaja in vacanta, cat si la o iesire in oras cu prietenii. Intr-o paleta de culori neutre ce confera tinutelor un aer contemporan si lejer, insa fara a exclude imprimeurile si culorile indraznete care sunt perfecte pentru a fi purtate in sezonul actual.

COLECTIA PENTRU COPII

Marks & Spencer prezintă colecția Summer Holiday Shop

 O paleta vesela de culori la care se adauga si printuri grafice sunt elementele care caracterizeaza cel mai bine colectia de vara Marks & Spencer destinata celor mici. Intreaga gama se bazeaza pe materiale usoare, care ofera confort si lejeritate atunci cand sunt purtate, iar astfel copiii se pot bucura de toate activitatile pe care le desfasoara fara nicio grija.

Despre Marks & Spencer

Infiintata in 1884, Marks & Spencer este unul dintre principalele magazine de retail din Marea Britanie, avand o vechime de peste 137 de ani. Marks & Spencer are peste 1.519 de magazine la nivel mondial, inclusiv Europa, Asia si Orientul Mijlociu precum si site-uri web emblematice in peste 100 de piete.

In Romania, Marks & Spencer prin partenerul sau in sistem de franciza, Voici La Mode, opereaza 3 magazine oferind calitatea M&S bine-cunoscuta prin colectiile de imbracaminte pentru femei, barbati si copii.

Pentru informatii suplimentare, accesati:  https://voicilamode.com/ , https://www.instagram.com/marksandspencerromania/  sau https://www.facebook.com/marksandspencerromania

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *