Marks & Spencer - BraFit

Marks & Spencer – BraFit

Marks & Spencer ofera consiliere prin intermediul serviciului BraFit

In luna octombrie, Marks & Spencer pune la dispozitia clientelor serviciul BraFit prin care acestea pot primi consiliere specializata in alegerea sutienului potrivit.

De ce este nevoie de un asemenea serviciu?

Confortul este prioritar atunci cand vine vorba de alegerea unui sutien, dar la fel de importante sunt sustinerea pe care o ofera si felul in care arata prin haine. Atunci cand porti sutienul potrivit, vei avea o postura imbunatatita si te vei simti mult mai increzatoare. Cu toate acestea, cea mai comuna problema pe care o intalnim este alegerea unui sutien prea mare, iar acest lucru se observa la spate unde baza sutienului este mult prea ridicata. Nu numai ca arata inestetic, dar nu ofera niciun fel de sustinere sanilor.

Julie Mercer, expert pe linia de lenjerie intima la Marks & Spencer spune ca cea mai eficienta metoda prin care putem testa daca am ales sutienul potrivit este sa ridicam mainile, sa rasucim trunchiul si sa vedem daca sutienul s-a deplasat. De asemenea, se recomanda o masurare a dimensiunilor sutienului o data la 6 -12 luni pentru ca forma sanilor poate suferi modificari mai ales daca exista fluctuatii de greutate. Pentru a beneficia serviciul BraFit, clientele pot merge direct in magazinele Marks & Spencer Romania, unde vor gasi consilieri specializati.

Si pentru ca luna octombrie este luna preventiei cancerului de san, Marks & Spencer se implica activ in sustinerea acestei cauze printr-un parteneriat local cu asociatia Amazonia care ofera ajutor femeilor atat in prevenirea si depistarea acestei maladii, dar si printr-un program de indrumare pe toata perioada tratamentului.

Parte din demersul Marks & Spencer pentru sustinerea femeilor care au infruntat cancerul de san, este si colectia de sutiene special create pentru cele care au suferit masectomii. In Romania vor fi disponibile doua modele ce beneficiaza bineinteles de material de calitate inalta si tehnologii avansate. In luna octombrie, cu fiecare sutien achizitionat din magazinele Marks & Spencer, indiferent de model, vei contribui la donatia care va merge in conturile asociatiei Amazonia. In plus, daca achizitionezi doua sutiene vei primi o reducere de 50% pentru cel de-al doilea.

Marks & Spencer - BraFit

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *