Make the difference with Ciprian Vrabie and Molecule F

Pentru ca suntem in prag de petrecere in Noul An ne-am gandit ca cea mai mare parte a doamnelor si domnisoarelor si-au achizitionat tinutele pe care le vor purta in noaptea dintre ani. Suntem convinse ca glamourul si eleganta sunt nelipsite, fie ele regasite in rochii, bolero-uri, fuste, pantaloni sau accesorii. La domni cum stam? Vor purta un costum fancy sau o tinuta chic? Pentru ambele variante venim cu solutia perfecta pentru iesirea din anonimat – cu detaliul care face diferenta si exprima personalitatea – batista de buzunar.

In trecut batistele de buzunar  erau considerate esentiale si functionale, dar cu timpul acestea au devenit mai mult ornamentale. Orice barbat respectabil purta o astfel de batista si  in continuare este considerata un simbol al dichiselii si al rangului social inalt.

Asa cum spuneam, batista de buzunar reprezinta un detaliu plin de personalitate care poate spune multe despre gradul de siguranta al purtatorului.

To know and to do:

  • Batista de buzunar nu se poarta doar la costum. Este un accesoriu adecvat si pentru tinutele casual: jachete, blazere, sacouri.
  • Batista de buzunar nu se asorteaza cu cravata.
  • O batista de buzunar din matase naturala nu se sifoneaza usor si este foarte usor de impaturat manual  in diverse moduri.
  • Batista de buzunar ofera the touch of taste unei tinute.

Orange grass pocket square by Ciprian Vrabie
Orange grass pocket square by Ciprian Vrabie

Frumusetea acestui accesoriu sta de fapt in posibilitatea experimentarii continue. Puteti incerca nenumarate combinatii, va puteti rafina singuri stilul combinand acest mic detaliu, care defapt are puterea de a transforma o intreaga tinuta.

Va invitam pe Molecule F sa vedeti in exclusivitate colectia de batiste de buzunar by Ciprian Vrabie!

Mai multe informatii despre batistele de buzunar puteti gasi pe blog-ul lui Ciprian Vrabie: http://www.ciprian-vrabie.com/blog/pocket-square-sau-cum-sa-te-transformi-intr-un-gentleman-printr-un-accesoriu-inteligent.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *