S22_ultra_make_stranger_nights_epic__2

Make STRANGER Nights Epic

Samsung Electronics lanseaza un scurtmetraj inspirat de serialul ,,Stranger Things”, filmat cu Galaxy S22 Ultra

Prin colaborarea cu Netflix, Samsung marcheaza lansarea celui de-al patrulea sezon al serialului si evidentiaza capabilitati avansate de Nightography ale S22.

S22_ultra_make_stranger_nights_epic__2 (1)

Samsung Electronics Co., Ltd. lanseaza azi Make STRANGER Nights Epic, un scurtmetraj – tribut pentru serialul ,,Stranger Things”, care pune in evidenta capabilitatile avansate de Nightography ale camerei telefonului Galaxy S22 Ultra. Scurtmetrajul este rezultatul parteneriatului dintre Samsung si Netflix si este disponibil pe canalele de social media ale Samsung.

Tema scurtmetrajului nu a fost aleasa intimplator, ea asigura un fundal potrivit pentru a expune atuul Galaxy S22 Ultra – capabilitatile avansate de Nightography. In sezonul patru din Stranger Things, pe timpul noptii se deschide un portal spre o lume extraordinara, iar S22 Ultra reuseste sa recreeze in scurtmetraj atmosfera din ,,Stranger Things”. Astfel, Make STRANGER Nights Epic spune o poveste in stil cinematic si arata cum tehnologia Galaxy are capacitatea de a a capta ceea ce altfel nu ar fi vizibil in intuneric.

Making Nighttime Epic
In Make STRANGER Nights Epic, personajul principal isi pune telefonul Samsung Galaxy S22 Ultra in buzunarul de la spate, in timp ce merge pe bicicleta spre un prieten, la o petrecere la care ar urma sa vizioneze ,,Stranger Things 4”. Pe drum, camera video a telefonului se activeaza din greseala si surprinde tot ce sta ascuns in spatele personajului principal, in The Upside Down. Toata filmarea pe verticala este realizata cu Samsung Galaxy S22 Ultra .

S22_ultra_make_stranger_nights_epic__1

Scurtmetrajul evidentiaza capabilitatile avansate de Nightography ale Galaxy S22 Ultra, prevazut cu o camera principala de 108MP si un senzor sustinut de inteligenta artificiala avansata, cu pixeli mari de 2.4um, care pot capta mai multa lumina si asigura claritate imbunatatita a imaginii, indiferent daca este zi sau noapte.

Crearea unei galaxii de continut extraordinar
Samsung si Netflix au un parteneriat de lunga durata. Cele doua companii au colaborat si anterior la alte campanii personalizate, inspirate de cele mai populare seriale disponibile pe platforma de streaming. In ianuarie, a fost lansata o campanie integrata cu ocazia debutului celui de-al doilea sezon din ,,Emily la Paris”, care le-a permis fanilor sa schimbe scenariul si sa devina personajul principal in propriul poster animat, prin intermediul Samsung Galaxy Z Flip 5G.

Samsung si Netflix au colaborat la crearea unui scurtmetraj inspirat si de serialul ,,Bridgerton”, cu ocazia lansarii in luna februarie a acestui an a seriei Galaxy S22. Pe durata celor 3 minute de scurtmetraj, cativa inventatori incearca sa ii atraga atentia reginei Charlotte. Inventatorul Lord Tristar si reuseste atunci cand isi prezinta creatia vizionara – picturi neoclasice masive ale unui Galaxy S22 Ultra, care ar urma sa fie gata in 209 ani.

Samsung si Netflix vor continua sa colaboreze pentru a crea continut de interes, de inalta calitate.

S22_ultra_make_stranger_nights_epic__3

Samsung lanseaza scurtmetrajul Make STRANGER Nights Epic la o zi dupa ce Netflix a prezentat trailer-ul oficial pentru volumul 2 al celui de-al patrulea sezon din ,,Stranger Things”, care va aparea pe 1 iulie pe platforma de streaming.

Pentru a urmari scurtmetrajul realizat de Samsung si Netflix, Make STRANGER Nights Epic, accesati canalul de YouTube al Samsung.

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *