Maison 13, the ultimate concept

Maison 13 si-a deschis saptamana trecuta portile intr-un cadru creativ, cu tinuta obligatorie cool, unde invitatii au pasit in noul spatiu ce adaposteste un concept in premiera in Romania.

Maison 13Maison 13 s-a prezentat invitatilor sai ca restaurantul concept unde poti avea o intalnire de afaceri sau cu prietenii la micul dejun, pranz, cina sau in-between, unde poti socializa la un pahar de sampanie Ruinart sau un Brunello di Montalcino, evident asortate cu o selectie gastronomica pe masura, sau pur si simplu unde poti lucra la un proiect – Mac-ul cu ecran de 12.5 inch si imprimanta sunt mereu la dispozitia clientilor – in compania unui Nespresso savuros si a unui fresh de mango cu banane.

Monica Nicolae si Denis Radu
Monica Nicolae si Denis Radu

Poti savura o salata de brocoli cu migdale, o salata de rosii in paine, un fresh din frunze de patrunjel cu lamaie si rodie, un fresh de zmeura si coacaze, un piure rustic de conopida sau o portie de smochine la cuptor cu branza Brie.

Poti admira obiecte de design de la branduri precum Northern Lighting, Light Years, Viccarbe, Studio Lawrence, Design House Stockholm, One Nordic, Kenneth Cobonpue, pe care le poti comanda oricand sau achizitiona pe loc.

Robert Ratiu si Ioana Ulmeanu
Robert Ratiu si Ioana Ulmeanu

Poti fi ajutat in organizarea unui eveniment privat sau corporate intr-un spatiu creativ, multifunctional, prietenos.

Poti rasfoi prin biblioteca Maison plina de albume de arta, design, arhitectura, carti celebre de management sau psihologie sau o colectie intreaga Pascal Bruckner.

Poti alege un cadou personalizat pentru un prieten cool – selectia de tablouri cu mesaje unicat este ispititoare.

Un loc altfel unde, asa cum a fost anuntat in invitatia de deschidere: mananci bine, bei sofisticat, socializezi neasteptat, te distrezi relaxat, respiri design, inspiri informatie…Un loc cool unde vii sa te relaxezi, sa gandesti out of the box si sa-ti incarci bateriile. Un loc in care te vei simti ca acasa, ca la birou, ca la restaurant, ca la club, ca la Paris sau ca la New York…

Andrei Iovu, Lil Bulgac si Anda Brandusa
Andrei Iovu, Lil Bulgac si Anda Brandusa

Asadar Maison 13 is on air, gata sa emita buna dispozitie, relaxare, atitudine, calitate, idei, profesionalism si ganduri bune.

Maison 13 – situat in Dumbrava Rosie 2 – un loc cool, un spatiu relaxant, un decor minimalist, o atmosfera calda, servicii impecabile, un loc magic unde vrei ca ziua sa mai aiba in plus 4-5 ore pe care sa le petreci aici relaxandu-te.

Pe scurt, Maison 13 inseamna:

Maison 13 = atitudine

Maison 13 = design 

Maison 13 =relaxare, informare

Maison 13 = o selectie gastronomica aleasa

Maison 13 = bautura sofisticata

Maison 13 = socializare neasteptata

Maison 13 = un loc cool unde vii sa te relaxezi, sa gandesti out of the box si sa-ti incarci bateriile; un loc in care te vei simti ca acasa, ca la birou, ca la restaurant, ca la club, ca la Paris sau ca la New York.

Mai multe imagini de la evenimentul de lansare:

[flagallery gid=29 name=”Molecule F”]

Maison 13 este deschis de luni pana duminica de la primul pana la ultimul client.

Accesul se va face numai pe baza cardului de membru care va fi oferit gratis si care va garanta integritatea si calitatea acestui loc.

*** Maison 13, un proiect CoolAvenue, recomandat de Molecule F ***

Photo Credit:

Carmen Andreea Mateiu

Alberto Grosescu: http://servicii-foto.com/

    Comments (1)

    […] instant intr-o alta lume si te fac sa-ti amintesti de ele just like going down the rabbit whole. Maison 13 este locul cool al momentului in Bucuresti. E cool pentru ca incepand de la tocurile usilor si pana […]

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *