Madalina Dorobantu for Molecule F: Uncut version,True story!

Cum am zis, aceste ganduri sunt pentru cei care ne-au fost alaturi de la inceput si ne-au sustinut fara rezerve. Madalina Dorobantu este unul dintre acesti oameni. Acum doi ani, cand stiau prea putini despre Molecule F si despre ce dorim sa facem, Madalina ne-a pus la dispozitie Gaia pentru a avea petrecerea de lansare. Nu stiu daca s-a gandit la un potential added value si nici nu cred ca am fi avut aceasta putere la vremea respectiva, dar ea a facut-o fara rezerve, cu sufletul deschis si Doamne, ce de ajutor ne-a fost. Imi amintesc cu drag de acea petrecere, pentru ca atunci, ca si in alte dati, am simtit cat de important este sa ai prieteni. Radu Mada – despre care as vrea sa va povestesc odata mai in detaliu si despre suportul lui – s-a ocupat de locatie si chiar si de set up.

Madalina Dorobantu de-a lungul timpului s-a asociat cu fashionul, a sustinut designerii romani prin multe actiuni la Gaia Boutique Club si a prins-o atat de rau acesta pasiune pentru moda incat si-a lansat propriul brand, Pas du Tout.

Mi-e draga Madalina. Nu stiu cum o cunoasteti voi, sau daca o cunoasteti, dar eu m-am intalnit cu ea acum vreo 15 ani si de atunci ne-am tot intersectat. Mi-e draga pentru ca este determinata, pentru ca pentru ea este totul sau nimic, pentru ca lupta, pentru ca nu renunta, pentru ca este om, pentru ca incearca mereu sa faca mai mult, mai bun, pentru ca stie sa-si tina aproape prietenii si oamenii cu care lucreaza, mi-e draga pentru imperfectiunile si calitatile ei umane, mi-e draga mai presus de toate pentru ca este autentica. Multumesc Madalina si sper, asa cum ai spus tu, sa ne intalnim si la jubileu!

Leave a reply

Your email address will not be published. Reguired fields are marked *